![]() |
|
مشکل با کامپوننت sp-simple-portfolio - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با کامپوننت sp-simple-portfolio (/thread-17985.html) |
مشکل با کامپوننت sp-simple-portfolio - amir101 - ۱۱-۳-۱۳۹۴ ۱۱:۳۷ عصر سلام من از این کامپوننت استفاده کردم ولی بعد از نصب کامپوننت و ماژول همراهش وقتی کامپوننت رو باز می کنم با این خطا مواجه میشم ____________ 500 - یک خطا اتفاق افتاده است JHtml: :jquery پشتیبانی نمی شود. فایل یافت نشد برگشت به صفحه کنترل ____________________________________ RE: مشکل با کامپوننت sp-simple-portfolio - Pourdaryaei - ۱۲-۳-۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ صبح معمولا این خطا موقعی رخ میده که افزونه جوملا 3 رو روی نسخه جوملا 2.5 نصب کنید RE: مشکل با کامپوننت sp-simple-portfolio - amir101 - ۱۲-۳-۱۳۹۴ ۰۶:۲۸ عصر نه واسه جوملا 2.5 دانلود کردم یعنی گلا یه نسخه داره که هم 2.5 . هم 3 ساپورت میشه RE: مشکل با کامپوننت sp-simple-portfolio - korosh rad - ۱۳-۵-۱۳۹۴ ۰۵:۰۹ عصر سلام منم دقیقا همین مشکل دارم جوملای من 2.5 هستش و هردو ورژن SP Simple Portfolio v1 , 1.1 رو نصب کردم بازم حل نشد RE: مشکل با کامپوننت sp-simple-portfolio - korosh rad - ۱۳-۵-۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ عصر ضمنا وقتی فعالش میکنم سایت بالا نمیاد |