![]() |
|
مشکل در K2 جوملا 3 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در K2 جوملا 3 (/thread-17974.html) |
مشکل در K2 جوملا 3 - aminmehr - ۹-۳-۱۳۹۴ ۰۴:۳۳ عصر با سلام. من در سایتم از کامپوننت K2 استفاده می کنم. قبل از اینکه برای نظر دادن تصویر امنیتی رو فعال کنم نزدیک به پنج هزار پیام روسی برام ثبت شده که همش تبلیغاته چطوری می تونم نطرات یک مجموعه یا کل نطرات تو حذف کنم چون زمانی که انتخاب می کنم تو صفحه همه نظرات به دلیل زریاد بودن سایت هنگ می کنه و اگرم یزنم صد پیام 500 صفحه است راهی وجود داره RE: مشکل در K2 جوملا 3 - Pourdaryaei - ۹-۳-۱۳۹۴ ۰۸:۴۴ عصر خب پیامهات رو یا صد تا صدتا حذف کن یا برو تو دیتابیس از اونجا حذفشون کن RE: مشکل در K2 جوملا 3 - sajjad salehi - ۹-۳-۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ عصر ساده ترین راه استفاده از phpmyadmin هست یه جایی داره که میتونی کدهای sql وارد کنی کد: delete from tableName;(شناسه ی یوزر ادمین 1 هست ) کد: delete from tableName where id!='1';tableName همون جدولی هست که کامنتها یا یوزر ها یا چیزهای مختلف درش ذخیره شدن در سمت چپ میتونی لیستشون رو ببنی اسمشون رو کپی کن و به جای tableName بگذار |