![]() |
|
(حل شده) کمک.....مشکل در ورود به سایت(error) - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: (حل شده) کمک.....مشکل در ورود به سایت(error) (/thread-17937.html) |
کمک.....مشکل در ورود به سایت(error) - mbpol - ۳-۳-۱۳۹۴ ۰۷:۱۳ صبح سلام سایت من بالا نمیاره چکار کنم ؟؟؟ این ارور رو میده.... کد: Strict Standards: Non-static method JComponentHelper::isEnabled() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/namazpol/public_html/libraries/joomla/application/component/helper.php on line 119RE: کمک.....مشکل در ورود به سایت(error) - Reza Ganji - ۳-۳-۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ عصر مشکل احتمالا از ورژن php سرورتونه. نسخه جوملاتون و ادرس سایت و ورژن php سایتتون رو قرار دهید RE: کمک.....مشکل در ورود به سایت(error) - سعید حمزه زاده - ۳-۳-۱۳۹۴ ۰۳:۴۹ عصر نسخه PHP رو روی 5.3 قرار بدید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر در CPANEL یک گزینه هست به نام select php version موفق باشید RE: کمک.....مشکل در ورود به سایت(error) - mbpol - ۳-۳-۱۳۹۴ ۰۷:۱۹ عصر متاسفانه با این راه حل هم مشکل حل نشده RE: کمک.....مشکل در ورود به سایت(error) - Reza Ganji - ۴-۳-۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ صبح من خدمت شما عرض کردم ورژن دقیق جوملا و نسخه php که استفاده میکنید رو همراه با لینک سایت قرار دهید. سایت از کی بالا نمیاد ؟ ایا افزونه ای نصب کردید یا تغییر سرور دادید و یا موارد دیگر که میتونه کمک کنه. RE: کمک.....مشکل در ورود به سایت(error) - mbpol - ۴-۳-۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ صبح باتشکر مشکل حل شده. |