![]() |
|
نحوه اتصال RsForm به سیستم پیامک - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: نحوه اتصال RsForm به سیستم پیامک (/thread-17865.html) |
نحوه اتصال RsForm به سیستم پیامک - zarrinnegar - ۲۲-۲-۱۳۹۴ ۰۲:۴۲ صبح با سلام لطفا برای اتصال فرم به پیامک افزونه و یا کد مربوطه که در قسمت اسکریپت قرارداده میشود معرفی کنید البته من با این کد که مربوط به پیامک ایرانیان است کار کردم ولی هیچ عکس العملی نشان نمیدهد البته 5 ردیف اول با مقادیر صحیح وارد میشود که فعلا بصورت تست وارد کردم ولی کدها به شرح ذیل است کد php: phone = '0930000000';RE: نحوه اتصال RsForm به سیستم پیامک - zarrinnegar - ۲۲-۲-۱۳۹۴ ۰۳:۲۲ صبح با توجه به اینکه در فروم کد های php بصورت چپ چین و رنگی نوشته شده بود اشکال پس از ارسال درخواست پیدا شد اشکال در علامت سمی کالن بجای کاما در یکی از خطود برنامه بود که حل شد 'to'=>"$phone"; حالا سوال دوم اینکه اگر بخواهیم بجای متن ثابت از جمع 3 فیلد موجود در فرم به همراه یک متن ثابت استفاده کنیم مقدار فیلدها را چگونه استفاده کنیم مثلا msg='کاربر محترم آقای / خانم : ' + field1 + 'انتخاب شما موارد : ' + field2 +' و ' + field3 + ' میباشد ' ; RE: نحوه اتصال RsForm به سیستم پیامک - zarrinnegar - ۲۲-۲-۱۳۹۴ ۰۷:۱۱ صبح در ادامه مطلب قبلی باید بگم من با این روش هم امتحان کردم ولی هیچ پیامکی ارسال نمیشه در صورتیکه اگه یک رشته ثابت باشه ارسال میشه البته با دو حالت تک کوتیشن و جفت کوتیشن امتحان کردم فرقی نداشت کد php: $name= {txt_name:value};RE: نحوه اتصال RsForm به سیستم پیامک - پیام عمرانی - ۲۲-۲-۱۳۹۴ ۱۰:۱۱ عصر سلام احتمالا مشکل به خاطر استفاده نکردن از تابع htmlentities() است شما متن قالب ارسال خودتون رو در این تابع قرار بدید : کد: $msg = htmlentities( "در اين قسمت نوشته مورد نظر را قرار دهيد",ENT_QUOTES, "UTF-8")البته دابل کوتیشن نداشته باشه !! |