![]() |
|
شروع اموزش طراحی سایت با جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: شروع اموزش طراحی سایت با جوملا (/thread-17827.html) |
شروع اموزش طراحی سایت با جوملا - nazam - ۱۵-۲-۱۳۹۴ ۰۹:۰۴ عصر سلام من صفر کیلومترم .میخوام با جوملا کار کنم از کجا شروع کنم؟
RE: شروع اموزش طراحی سایت با جوملا - سعید حمزه زاده - ۱۵-۲-۱۳۹۴ ۱۰:۰۵ عصر سلام به جمع جوملا کاران خوش اومدید دوست عزیز میتونید از کتاب های الکترونیک آموزشی جوملا استفاده بفرمایید پیشنهاد بنده این هست که از همین ابتدا کار با نسخه 3 رو شروع بفرمایید یا علی RE: شروع اموزش طراحی سایت با جوملا - mahan - ۱۷-۲-۱۳۹۴ ۰۱:۳۵ صبح درود بر شما چیزی که شما نیاز دارید یک سرور مجازیست و یک بسته نصبی جوملا تا در لوکال با آزمون و خطا با سیستم مدیریت محتوای جوملا آشنا شوید می توانید آنها را از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دانلود کنید آخرین نسخه فارسی سازی شده هم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: شروع اموزش طراحی سایت با جوملا - hamzeh12hh - ۱۷-۲-۱۳۹۴ ۰۴:۳۰ عصر ب عنوان سرور مجازی علاوه بر wamp از نرم افزار xampp هم می تونید استفاده کنید ک بسته جوملا رو باید در پوشه xampp در پوشه ای ب اسم htdocs اکسترکت کنید و بعد از اون در مرورگرتون ادرس localhost رو وارد کنید و شروع ب نصب جوملا کنید. شرح نصب هم تو کتب اموزشی هست. |