![]() |
|
مشکل no follow در وب لینک - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل no follow در وب لینک (/thread-17807.html) |
مشکل no follow در وب لینک - shervinam - ۱۳-۲-۱۳۹۴ ۰۱:۳۷ صبح سلام چطور می تونم مشکل no follow رو در لینک ها بخصوص وب لینک ها حل کنم مثلا من وب لینک درست کردم و گذاشتم ولی وقتی میام با inspect element فایرفاکس چک می کنم اش می بینم این لینک رو no follow درست کرده به جای follow چی کارش کنم درست شه ؟؟؟؟ خیلی خیلی ممنون.... RE: مشکل no follow در وب لینک - shervinam - ۱۳-۲-۱۳۹۴ ۰۵:۱۱ عصر کسی نبود ؟؟؟ RE: مشکل no follow در وب لینک - shervinam - ۱۴-۲-۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ صبح یعنی یه نفر نیست جواب بده ؟؟؟ حرفه ای ها ی انجمن کجایین ؟؟؟ کمک کنید .... RE: مشکل no follow در وب لینک - Pourdaryaei - ۱۴-۲-۱۳۹۴ ۰۴:۴۰ صبح دوست عزیز لطفا ً اسپم نفرستید ، اگر کسی اطلاعاتی درمورد سوالتون داشته باشه حتما ً پاسخ میده ؛ عجله نکنید RE: مشکل no follow در وب لینک - Reza Ganji - ۱۵-۲-۱۳۹۴ ۰۱:۰۹ صبح درود در تنظیمات ماژول نمایش وب لینک ها شما میتونید انتخاب کنید لینک ها follow باشند یا not follow RE: مشکل no follow در وب لینک - shervinam - ۱۵-۲-۱۳۹۴ ۰۷:۳۲ صبح سپاس فراوان........................................ |