![]() |
|
ماژول تاریخ و زمان شمسی - قمری - میلاد - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html) +----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 1.5 (/forum-13.html) +----- موضوع: ماژول تاریخ و زمان شمسی - قمری - میلاد (/thread-1776.html) صفحهها: 1 2 |
ماژول تاریخ و زمان شمسی - قمری - میلاد - صابرمحمدی - ۲۲-۵-۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ عصر ماژول زیر برای نشان دادن تاریخ و ساعت میباشد فایل اول فایل اصلی هست ![]() فایل دوم هم ویرایش شدشه
RE: ماژول تاریخ و زمان شمسی - قمری - میلاد - saeidfar - ۲۰-۸-۱۳۹۰ ۰۸:۰۵ صبح برای نمایش اشکال داشت بخصصوص برای قالبهایی که عرض موقعیت چپ و راست کوچیک باشه! چیدمان قالب نمایش اون رو اصلاح کردم برای گذاشتنش تو چپ و راست قالب اینجا میتونید دموشو ببینید matsa.co ایشالا وقت کنم آپلودش میکنم براتون فعلن پیداش نکردم! RE: ماژول تاریخ و زمان شمسی - قمری - میلاد - saeidfar - ۲۱-۸-۱۳۹۰ ۰۸:۵۳ عصر ببخشيد دير شد اينم ماژول كامل اصلاح شده RE: ماژول تاریخ و زمان شمسی - قمری - میلاد - saeidfar - ۲۹-۸-۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ عصر با سلام خدمت دوستان ماژول زيباييه ميشه يكي كمكم كنه براي تبديلش به 1.7؟ RE: ماژول تاریخ و زمان شمسی - قمری - میلاد - صابرمحمدی - ۲۹-۸-۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ عصر دوست گرامی برای جوملا 1.7 از این افزونه استفاده کن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول تاریخ و زمان شمسی - قمری - میلاد - super_star - ۲-۹-۱۳۹۰ ۰۷:۵۵ عصر این لینک آخری که وب سایت ما رو از این رو به اون رو کرد. کسی ماژول دیگه ای برای جوملا 1.6 سراغ نداره ؟ که در نمایش تاریخ شمسی مشکل نداشته باشه RE: ماژول تاریخ و زمان شمسی - قمری - میلاد - پیام عمرانی - ۳-۹-۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ صبح چه موردی پیش اومد ؟ فکر کنم دوستان تست کرده باشند درسته آقای محمدی ؟ RE: ماژول تاریخ و زمان شمسی - قمری - میلاد - صابرمحمدی - ۳-۹-۱۳۹۰ ۰۳:۰۶ صبح بله جناب عمرانی 2 فایل پیوست شده تست شده و فایل پیوست شده جدید روی جوملا 1.5 کار می کنه اما مثل اینکه با جوملا 1.7 مشکل داره RE: ماژول تاریخ و زمان شمسی - قمری - میلاد - پیام عمرانی - ۳-۹-۱۳۹۰ ۰۳:۲۷ صبح ممنون جناب محمدی باید برای 1.7 درست کنم RE: ماژول تاریخ و زمان شمسی - قمری - میلاد - hosseinpour - ۲۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۱۴ عصر از این ماژول میشه به این شکل چهارشنبه ۲۱ دي ۱۳۹۰ ميلادي 11-01-2012 ۱۶/ صفر /۱۴۳۳ قمري بالای سایت استفاده کرد؟ یعنی به صورت خطی؟ |