![]() |
|
کامپوننت Widgetkit برای جوملا 3 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: کامپوننت Widgetkit برای جوملا 3 (/thread-17754.html) |
کامپوننت Widgetkit برای جوملا 3 - gogerd - ۳-۲-۱۳۹۴ ۰۷:۱۳ عصر سلام کسی نسخه رایگان کامپوننت Widgetkit برای جوملا 3 داره بزار برای دانلود؟؟ خیلی نیازه!! RE: کامپوننت Widgetkit برای جوملا 3 - Pourdaryaei - ۳-۲-۱۳۹۴ ۰۸:۰۱ عصر نسخه رايگانش رو از وبسايتش دانلود كنيد RE: کامپوننت Widgetkit برای جوملا 3 - Reza Ganji - ۳-۲-۱۳۹۴ ۰۸:۵۹ عصر البته اگر جستجو کنید هست منتها شما کلا بیخیال جستجو شدید چون من خودم یه نسخه ای که خریداری کردیم و با جوملا سه هم سازگاره چندماه پیش تو انجمن الحاقات تجاری گذاشتم البته رایگان RE: کامپوننت Widgetkit برای جوملا 3 - gogerd - ۴-۲-۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ عصر نسخه رایگانش امکانات زیادی نداره ! نسخه تجاری رو میخوام ! اقا رضا من وقتی جستجو میکنم چیزی پیدا نمیکنم ! یا روش من اشتباهه یا جستجو انجمن خراب !! اگر زحمتی نیست لینکشو بزارید برام ! ممنون RE: کامپوننت Widgetkit برای جوملا 3 - Reza Ganji - ۴-۲-۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |