پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
مشکل سایتها بعد از ارتقاء هاست - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: مشکل سایتها بعد از ارتقاء هاست (/thread-17732.html)

مشکل سایتها بعد از ارتقاء هاست - saeed22 - ۳۰-۱-۱۳۹۴ ۰۶:۱۶ صبح

با عرض سلام خدمت دوستان
برای من یه مشکلی پیش اومده اگه عزیزان راهنمئیم کنن ممنون میشم ، کلیه سایتهایی که تا حالا آپ کردم روی یه شرکت هاستینگ بوده ، الن کلیه سایتهام مشکل پیدا کردن و ارور
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in
میدن ، از هاستینگ پرسیدم میگه شما پلاگین هاتون مشکل داره و ما فقط ورژن پی اچ پی رو بروزرسانی کردیم ، یکی از نمونه سایتها دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفانه 7 ، 8 تا سایتم اینجوری شدن ، باید چه اقدامی بکنم ؟ آیا هاستینگ موظفه این مشکل رو حل کنه ؟
یا من باید همه سایتها رو رفع مشکل کنم ؟ ، در ضمن با این ارورها حتی به مدیریت هم نمیتونم وارد بشم

RE: مشکل سایتها بعد از ارتقاء هاست - Pourdaryaei - ۳۰-۱-۱۳۹۴ ۰۶:۳۵ صبح

لینک زیر رو بخون احتمالا مشکل ت حل بشه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفته GZip رو خاموش کنید و گزارش خطا رو روی هیچ بگذارید

RE: مشکل سایتها بعد از ارتقاء هاست - saeed22 - ۳۰-۱-۱۳۹۴ ۰۶:۴۵ صبح

با تشکر از راهنمائیتون ، فط متاسفانه من نمیتونم وارد مدیریت هیچکدوم از سایتها بشم، در ضمن به فایل php.ini دسترسی ندارم

RE: مشکل سایتها بعد از ارتقاء هاست - Pourdaryaei - ۳۰-۱-۱۳۹۴ ۰۷:۱۶ صبح

یک فایل تکست درست کن و اسمش رو بزار php.ini اونوقت اون متنی که تو لینک بالا نوشته بود رو کپی کن توش ؛ با این روش دستور میده که نمایش خطا رو خاموش کنه .
بعد از سی پنل کپی کن تو ریشه جوملات ؛ باید جواب بده

کد:
error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED

RE: مشکل سایتها بعد از ارتقاء هاست - mahan - ۳۰-۱-۱۳۹۴ ۰۷:۱۸ صبح

درود بر شما
در سی پنل از یکی از سایت ها بک آپ بگیرید و در لوکال موردی که آقای پوردریایی اشاره کردند را اعمال کنید و دوباره منتقل کنید
بک آپ فراموش نشود!!!

شاد باشید و شادی بخش دیگران

RE: مشکل سایتها بعد از ارتقاء هاست - saeed22 - ۳۰-۱-۱۳۹۴ ۰۷:۴۳ صبح

دوستان همه فرموده هاتون رو انجام دادم ، و چون به مدیریت هم دسترسی نداشتم از cconfiguration.php ، gzip رو خاموش کردم ولی الان هم کل سایت سفید میاد ، یعنی چیزی توش نشون نمیده

RE: مشکل سایتها بعد از ارتقاء هاست - Pourdaryaei - ۳۰-۱-۱۳۹۴ ۰۳:۳۰ عصر

نسخه PHP هاستينگتون رو چك كنيد شايد با آخرين آپديت جوملا مشكل داشته باشه . بايد 5.3 به بالا باشه