![]() |
|
پلاگین اتصال joomshapping به زرین پال ورژن جدید - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html) +--- انجمن: پلاگین های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-63.html) +---- انجمن: پلاگین های فارسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-65.html) +---- موضوع: پلاگین اتصال joomshapping به زرین پال ورژن جدید (/thread-17713.html) |
پلاگین اتصال joomshapping به زرین پال ورژن جدید - محمدسلیمانی - ۲۷-۱-۱۳۹۴ ۰۵:۳۴ عصر با سلام و خسته نباشید با استفاده از این افزونه میتوانید فروشگاه ساز حرفه ای joomshapping را به درگاه پرداخت زرین پال متصل نمایید. ورژن قبلی این افزونه که قبلا منتشر کردم یه سری مشکلات داشت در این ورژن کاملا رفع شده همچنین برای پیروی از قانون GNU افزونه ها رو کد نکردم و کاملا سورس باز هستند و آموزش بهینه سازی پلاگین بانکی جومشاپینگ رو به زبان ساده براتون توضیح خواهم دادم. RE: پلاگین اتصال joomshapping به زرین پال ورژن جدید - محمدسلیمانی - ۶-۷-۱۳۹۴ ۰۴:۰۶ صبح پاسخ به سوال دوستانی که در تاپیک های مختلف و همچنین در خصوصی می پرسند. من نتونستم در ورزن سه موقع نصب پلاگین فایل ها رو به سایت منتقل کنم به همین خاطر باید این کار رو دستی انجام بدید کافیه پوشه pm_zarinpal رو به این مسیر منتقل کنید \administrator\com_jshopping\payments\ موفق باشید |