![]() |
|
ثبت نام كاربران اسپم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ثبت نام كاربران اسپم (/thread-17708.html) |
ثبت نام كاربران اسپم - smh1357 - ۲۷-۱-۱۳۹۴ ۰۴:۴۰ عصر حدودا دو هفته است که هر روز تعداد زیادی کاربر بصورت اسپم در سایت من ثبت نام کرده و ثبت نام خود را فعال می کنند در حالیکه ایمیلهای آنها جعلی است!پس از جستجو در اینترنت کامپوننت Rsfirewall , admintools را تهیه کرده و نصب کرده و آی پی ها را مسدود کردم.سیستم ثبت نام از طریق K2 انجام شده و کپچای آن نیز فعال است اما همچنان شاهد ثبت نام اسپمها هستم.لطفا راهنمایی بفرمایید.ضمنا جوملا نیز بروز است. RE: ثبت نام كاربران اسپم - سعید حمزه زاده - ۲۷-۱-۱۳۹۴ ۰۶:۰۹ عصر با سلام دوست عزیز حتما در فرم ثبت نامتون کپچا رو فعال بفرمایید یا علی RE: ثبت نام كاربران اسپم - Pourdaryaei - ۲۷-۱-۱۳۹۴ ۰۶:۱۱ عصر يكي دوتا پلاگين ضدهرزنامه معرفي كردم چند روز پيش ميتونيد از اونها هم استفاده كنيد RE: ثبت نام كاربران اسپم - sajjad salehi - ۲۷-۱-۱۳۹۴ ۰۸:۰۳ عصر در کلود فایر ثبت نام کنید . در صورت تشخیص اسپمر خودش کد کپچا نمایش میده . کمی هم سرعت لود سایت رو افزایش میده . |