![]() |
|
(حل شده) دانلود نقشه سایت از کامپوننتxmap - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: (حل شده) دانلود نقشه سایت از کامپوننتxmap (/thread-17680.html) |
دانلود نقشه سایت از کامپوننتxmap - رضاندیمی - ۲۳-۱-۱۳۹۴ ۰۷:۲۱ عصر با سلام خدمت دوستان عزیز،میخوام از نقشه ای که در کامپوننتxmap درست کردم،خروجی بگیرم،چطوری باید از نقشه سایت خروجی بگیرم؟ چون نه تو کامپوننت چیزی هست نه تو هاست......... ![]()
RE: دانلود نقشه سایت از کامپوننتxmap - Pourdaryaei - ۲۳-۱-۱۳۹۴ ۰۸:۵۳ عصر وارد کامپوننت نقشه سایت شو ؛ جایی که لینک درست کردی ، یه قسمتش XML نوشته روی اون کلیک کن ؛ آدرس نقشه سایتت رو بهت میده که میتونی به گوگل و بینگ ارسال کنید RE: دانلود نقشه سایت از کامپوننتxmap - رضاندیمی - ۲۳-۱-۱۳۹۴ ۰۹:۲۱ عصر مرسی داداش،دست گلت درد نکنه،من فک کردم اینطوری جواب نمیده،چون گفتم تو روت اصلی نیست واس همین.ولی جواب داد،هنوز به دنبال فایلش میگشتم.بازم ممنون. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|