![]() |
|
عدم نمایش نام کامپوننت در آدرس سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: عدم نمایش نام کامپوننت در آدرس سایت (/thread-17660.html) |
عدم نمایش نام کامپوننت در آدرس سایت - rsam - ۲۰-۱-۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ صبح با سلام من سایت فروشگاهی با جوم شاپینگ راه اندازی کردم مشکل اینجاست که در آدرس سایت بر روی مرورگر وقتی کالا را انتخاب می کنم اسم کامپوننت هم میاد به صورت زیر component/jshopping/food-processor-blenders آیا راهی هست که بعد از آدرس سایت فقط اسم کالا بیاد و نام کامپوننت نمایش داده نشه؟ RE: عدم نمایش نام کامپوننت در آدرس سایت - Pourdaryaei - ۲۰-۱-۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ صبح از نرم افزارهاي SEF استفاده كنيد ، مثل sh404SEF يا JoomSEF اگر تنظيمات رو درست انجام بدي اسم كامپوننتها رو ميتوني آوررايت كني RE: عدم نمایش نام کامپوننت در آدرس سایت - rsam - ۲۰-۱-۱۳۹۴ ۰۷:۵۲ صبح راه دیگه ایی نداره چون استفاده از این نرم افزارها رو خیلی توصیه نمی کنن؟ من کار با اونا رو هم بلد نیستم RE: عدم نمایش نام کامپوننت در آدرس سایت - Pourdaryaei - ۲۰-۱-۱۳۹۴ ۰۳:۰۴ عصر میتونم بپرسم چرا خیلیها توصیه نمیکنند ؟ کار کردن.باهاشونم یاد میگیری همه مقاله اموزشی دارند |