![]() |
|
(حل شده) ماژول آخرین اخبار سازگار با k2 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: (حل شده) ماژول آخرین اخبار سازگار با k2 (/thread-17631.html) |
ماژول آخرین اخبار سازگار با k2 - a.mahdi310 - ۱۵-۱-۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ صبح دوستان کسی ماژول آخرین اخبار سازگار با k2 شبیه این عکسی که گذاشتم باشه میشناسه؟
RE: ماژول آخرین اخبار سازگار با k2 - Pourdaryaei - ۱۵-۱-۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ صبح ماژول راکسو برای K2 تقریبا 90 درصد همین چیزی هست که شما میخواید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ماژول 6news هم بجز مطلب اول که بزرگتر نمایش داده و ارسال نظر دقیقا میشه همینی که شما میخواید. البته میتونید دوتا ماژول رو زیر هم بزارید یکی بزرگتر برای مطلب اول با ابعاد تصویر بزرگتر و بقیه هم به شکل دیگه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول آخرین اخبار سازگار با k2 - a.mahdi310 - ۱۵-۱-۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ صبح ممنون ولی اولی تجاری دومی هم زیاد خوب نبود RE: ماژول آخرین اخبار سازگار با k2 - a.mahdi310 - ۱۵-۱-۱۳۹۴ ۰۴:۳۴ صبح عین اینیم که الان عکسش رو میذارم هم باشه خوبه
RE: ماژول آخرین اخبار سازگار با k2 - Pourdaryaei - ۱۵-۱-۱۳۹۴ ۰۶:۲۳ صبح ببینید با همون 6news میتونید شبیه این رو داشته باشید . 3مدل طرح نمایش اخبار داره افقی - عمودی و بندانگشتی من خودم تو سایتم دارم استفاده میکنم ببینید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول آخرین اخبار سازگار با k2 - a.mahdi310 - ۱۵-۱-۱۳۹۴ ۰۸:۰۸ عصر کسی نیست کمک کنه شبیه اون عکسی که گذاشتم ی ماژول معرفی کنه؟ RE: ماژول آخرین اخبار سازگار با k2 - a.mahdi310 - ۱۵-۱-۱۳۹۴ ۰۹:۲۷ عصر دانلود کردم |