![]() |
|
اسکریپ دانلود سفارشی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اسکریپ دانلود سفارشی (/thread-17628.html) |
اسکریپ دانلود سفارشی - mohammad2232 - ۱۴-۱-۱۳۹۴ ۰۶:۴۰ عصر سلام دوستان عزیز من دنبال اسکریپ دانلودی هستم که کسی نتونه ثبت نام انجام بده و فقط خود من یوزر و پس تعیین کنم و دسترسی برای مدتی محدود به اون کاربر بدم برای فایلی خاص آیا اسکریپ آماده ای وجود دارد ؟ ممنونم RE: اسکریپ دانلود سفارشی - YasinDesign - ۱۴-۱-۱۳۹۴ ۰۶:۵۲ عصر میخواید در ازای دانلود پرداخت هم داشته باشه ؟ RE: اسکریپ دانلود سفارشی - mohammad2232 - ۱۴-۱-۱۳۹۴ ۰۶:۵۷ عصر نه میخوام نام کاربری و رمز عبور وارد کنم و ذخیره بشه حالا اون شخص با اون نام کاربری به اون فایلی که براش مشخص میکنم برای مدتی محدود یا تعداد دفعات دانلود محدود دسترسی پیدا کنه و یک طوری هم نباشه که مسیر و اسم فایل مشخص بشه یعنی من یکسری پوشه و مسیر منظم دارم ولی به اون شخص یک لینک داده بشه که اصلا متوجه مسیر پوشه و فایل و اسم فایل نشه و یک اسم رندوم ساخته بشه با تشکر از شما RE: اسکریپ دانلود سفارشی - YasinDesign - ۱۴-۱-۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ عصر از فوکا دانلود استفاده کنید میتونید از jdownload هم استفاده کنید RE: اسکریپ دانلود سفارشی - mohammad2232 - ۱۴-۱-۱۳۹۴ ۰۷:۱۶ عصر با تشکر از شما با این دو میتونم همه ی کارهایی که عرض کردم رو انجام بدم ؟ چون j2store رو نصب دارم ولی برای فروش هست هر دوی غوکا و جی دانلود هم نصب کردم زیاد نتونستم کار کنم باز هم ممنون RE: اسکریپ دانلود سفارشی - YasinDesign - ۱۴-۱-۱۳۹۴ ۰۷:۲۰ عصر فوکا و جی دانلود بهترین افزونه های دانلود جوملا هستن بله میشه |