![]() |
|
ساخت وبلاگ در جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ساخت وبلاگ در جوملا (/thread-17556.html) |
ساخت وبلاگ در جوملا - karzan - ۳-۱-۱۳۹۴ ۰۸:۴۲ عصر سلام دوستان محترم لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم برای قالب اخبار 3 جوملا 2.5 که با کی 2 کار میکنه وبلاگ بسازم ؟ RE: ساخت وبلاگ در جوملا - YasinDesign - ۳-۱-۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ عصر منظورتون از وبلاگ چیه ؟ یعنی یه بخش بلاگ میخواید که مطالب متفرقه بزارید ؟ محیطش با سایت اصلی فرق داشته باشه ؟ RE: ساخت وبلاگ در جوملا - Zudia - ۴-۱-۱۳۹۴ ۰۶:۰۲ عصر سلام چند راه دارید ساده : 1 - با k2 یک بخش بلاگ بسازید و به یک منو اختصاصش بدید متوسط : 2 - کامپوننت ایزی بلاگ رو دانلود کنید و نصب کنید و سپس به ی منو اختصاص بدید سخت : اگه میخاید قسمت وبلاگ شما کاملا با سایت متفاوت باشه ، و قالب مختلفی هم داشته باشه ، ی سایب دامین درست کنید و یک قالبی که دوست دارید رو دانلود کنید و تو پوشه ساب دامین بنصبید و افزونه ایزی بلاگ رو با قالب خاص اون تو جوملایس ساب دامین خودتون نصب کنید البته همه راه ها ساده بودند ، ولی من به مراتب حجم کاریشون دسته بندی کردم ... باتشکر از توجه به پاسخ من .... RE: ساخت وبلاگ در جوملا - karzan - ۴-۱-۱۳۹۴ ۰۷:۱۴ عصر سلام لطفا لینک زیر رو ملاحضه بفرمایید . میخوام همچین صفحه ای داشته باشم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ساخت وبلاگ در جوملا - Pourdaryaei - ۴-۱-۱۳۹۴ ۰۷:۳۶ عصر نیازی به ایجاد صفحه وبلاگ نیست ؛ با افزونه های نمایش خبری میتونید این رو درست کنید RE: ساخت وبلاگ در جوملا - Zudia - ۴-۱-۱۳۹۴ ۰۷:۳۹ عصر وبلاگ این سایتی که عرض کردید رو به آسانی میشه با k2 ساخت پس راه چاره شما دوست عزیز k2 هستش RE: ساخت وبلاگ در جوملا - karzan - ۵-۱-۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ صبح ممنون از پیگیریتون . k2 رو دارم اما روشش رو بلد نیستم . اکر امکان داره روش اون رو بهم بگین |