![]() |
|
مشکل در آپلود فایل j2 store - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در آپلود فایل j2 store (/thread-17552.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل در آپلود فایل j2 store - rezaetemadi - ۳-۱-۱۳۹۴ ۰۴:۵۹ عصر با سلام دوستان موقع آپلود فایل در j2 Store با خطای زیر روبرو شده ام File Save Failed - لطفا مسیر صحیحی برای بارگذاری فایل ها در پارامترهای J2Store تنظیم نمایید هر کاری کردم حل نشد آموزش ها را هم جلو رفتم ولی باز هم نشد در قسمت پیکر بندی ها تو پوشه فایل اینطوری آدرس دهی کردم media\tt تو لوکال کار می کنم ممنون می شوم دوستان کمک کنند خیلی واجبه RE: مشکل در آپلود فایل j2 store - YasinDesign - ۳-۱-۱۳۹۴ ۰۵:۲۴ عصر این آدرسو تست کن ببین درست میشه media/tt یا این آدرس media/tt/ دقیقا اینا را کپی کن RE: مشکل در آپلود فایل j2 store - rezaetemadi - ۳-۱-۱۳۹۴ ۰۵:۵۵ عصر هیچ کدام نشد RE: مشکل در آپلود فایل j2 store - محمدسلیمانی - ۳-۱-۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ عصر فکر کنم باید آدرس دهی از روت شروع بشه مثال: components>J2Store>upload>file یا administrator>components>J2Store>upload>file RE: مشکل در آپلود فایل j2 store - rezaetemadi - ۴-۱-۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ صبح یعنی اینطوری آدرس دهی کنم؟ مثال: components>J2Store>upload>file یا administrator>components>J2Store>upload>file دقیقاً مثل همینا را بزنم؟ RE: مشکل در آپلود فایل j2 store - YasinDesign - ۴-۱-۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ صبح نه دوست عزیز منظورشون اینطوریه components/J2Store/upload/file البته این یه مسیر به صورت مثاله و شما خودتون انواع مسیرها را تست کنید ببینید کدوم درسته البته میتونید با بررسی فایل های این افزونه در کدهاش مسیر دقیق را بفهمید RE: مشکل در آپلود فایل j2 store - محمدسلیمانی - ۴-۱-۱۳۹۴ ۰۲:۴۷ صبح ببین آقا رضا در برنامه نویسی همیشه آدرس ها از ریشه شروع میشه و در افزونه یک متغیر هست که مسیر شما رو به افزونه اضافه میکنه پس شما اگر ریشه شروع کنید و بخواید یک پوشه با نام test رو در کامپوننت J2Store آدرس دهی کنید باید این کارو بکنید J2Store داخل پوشه components قرار داره که بهتره با نرم افزار FTP این مسیر رو طی کنی و لینک آدرس و برای جلوگیری از اشتباه کپی کنی و به افزونه اضافه کنی راهنما: پس اول وارد پوشه components میشیم > بعد J2Store یا احتمالا com_J2Store > بعد پوشه Test امیدوارم منظورمو رسونده باشم. RE: مشکل در آپلود فایل j2 store - rezaetemadi - ۴-۱-۱۳۹۴ ۰۳:۴۱ صبح اینطوری آدرس دهی کردم اما نشد components\com_j2store\upload نت هم گشتم ! یک آموزش بود اما آن روش هم نشد ممنون می شوم دوستان کمک کنند RE: مشکل در آپلود فایل j2 store - khalilonline - ۴-۱-۱۳۹۴ ۰۶:۳۷ صبح سلام آدرس دهی رو بایستی اینجور انجام بدین components/com_j2store/upload RE: مشکل در آپلود فایل j2 store - rezaetemadi - ۴-۱-۱۳۹۴ ۰۷:۳۴ صبح سلام و احترام باز هم نشد ! ممنون می شوم اساتید راهنمائی بفرمایند |