![]() |
|
حرکت اسکرولی از پایین به بالا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: حرکت اسکرولی از پایین به بالا (/thread-1746.html) |
حرکت اسکرولی از پایین به بالا - I.from_iran - ۱۹-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ عصر سلام ضمن خسته نباشید خدمت دوستان من افزونه ای میخوام که آخرین اخبار سایت را در آن قرار بدم و بصورت اسکرول از پایین به بالا بیاد ( تکرار بشه ). البته بتونم تنظیم کنم سرعت حرکتش چقدر باشه و زیبا باشه. ممنون میشم برای دانلود قرار بدین RE: حرکت اسکرولی از پایین به بالا - مرتضی محمدجانی - ۱۹-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۰۴ عصر دوست عزیز تو انجمن جستجو کنید چند نمونه هست ببینید کدومشون به کارت میاد RE: حرکت اسکرولی از پایین به بالا - I.from_iran - ۱۹-۵-۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ عصر موارد جستجو: تب ساز ، اسکرل ، پایین به بالا ، آخرین اخبار ماژول مورد نظر را پیدا نکردم! RE: حرکت اسکرولی از پایین به بالا - مرتضی محمدجانی - ۱۹-۵-۱۳۹۰ ۱۱:۱۳ عصر ببینید این به کارتون میاد . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بروید در پست زیر تازه قرار دادم امیدوارم به کارتون بیاد ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: حرکت اسکرولی از پایین به بالا - I.from_iran - ۱۹-۵-۱۳۹۰ ۱۱:۵۶ عصر خیر همچین چیزی لازم ندارم ماژول های اسکرولی پیدا کردم اما متاسفانه یک خبر ، یک خبر نمایش می دهند! میخوام در یک چارچوب 5 - 10 خبر از پایین بیان بالا و محو بشن دوباهر از پایین بیان بالا نمونشو یک جایی دیدم با جوملا ساخته شده بود سایت اما گم کردم RE: حرکت اسکرولی از پایین به بالا - farjadp - ۲۱-۵-۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ صبح با درود این سایتو ببین : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سمت راستی بالای صفحه البته هنوز دیباگ نکردمش . یعنی نامرتبه... یا این سایتو ببین : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هرکدومو خواستی بگو موفق باشید RE: حرکت اسکرولی از پایین به بالا - I.from_iran - ۲۱-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۰۶ صبح ممنون اقا فرجاد اگر بتونید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. را بدین خوبه. فقط میخوام بدونم متن هم نمایش میده؟ ( تایتل پستا میخوام نمایش داده بشه تا روش کلیک کنند ... ) RE: حرکت اسکرولی از پایین به بالا - پیام عمرانی - ۲۱-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۴۰ صبح بهترین افزونه برای این کار که تایتل رو به صورت اسکرول نشون بده (رایگان) : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |