![]() |
|
نمایش پیش فرض های قالب جهت ویرایش - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نمایش پیش فرض های قالب جهت ویرایش (/thread-17395.html) |
نمایش پیش فرض های قالب جهت ویرایش - shahkar - ۸-۱۲-۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ صبح با سلام من تمپلت یک قالب رو نصب میکنم ولی منوها و ارتیکل های پیش فرض قالب دیده نمیشه بیشتر از ۳ تا تمپلت امتحان کردم جوملا ۳ RE: نمایش پیش فرض های قالب جهت ویرایش - Pourdaryaei - ۸-۱۲-۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ صبح شما هر قالب جديدي كه نصب كنيد ، موقعيت و نام ماژولها متفاوت هست ، بايد ماژولهاي خودتون رو با موقعيتهاي قالب جديدتون تنظيم كنيد . RE: نمایش پیش فرض های قالب جهت ویرایش - shahkar - ۸-۱۲-۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ صبح ایا این امکان وجود داره که موقغیتهای یک قالب نمایش داده بشه من فقط ادیت محتوا کنم؟ RE: نمایش پیش فرض های قالب جهت ویرایش - Pourdaryaei - ۸-۱۲-۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ صبح بله ميتونيد موقعيتهاي قالب رو ببينيد . از تنظيمات قالب بريد ، يك قسمتي هست بايد فعال بشه ، نمايش قالب يه همچين چيزي بعد كه اين رو فعال كرديد ... آخر آدرس سايتتون اين كد رو بنويسيد ?tp=1 اينجوري دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: نمایش پیش فرض های قالب جهت ویرایش - shahkar - ۸-۱۲-۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ صبح ممنون در قسمت اطلاعات [همون اپشن] پیش نمایش فعال شد |