![]() |
|
آموزش کامل انجمن ساز کیوننا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: آموزش کامل انجمن ساز کیوننا (/thread-17394.html) |
آموزش کامل انجمن ساز کیوننا - esmail - ۸-۱۲-۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ صبح سلام.وقت بخیر. من انجمن ساز کیوننا رو در جوملا نصب کردم. هیچی بلد نیستم.باید چیکار کنم؟؟از ب بسم الله تا آخرش ....هر چقدر هم تو نت گشتم ،چیزی پیدا نکردم. اگه کسی بلده خواهشا راهنمایی کنه...ممنون میشم. RE: آموزش کامل انجمن ساز کیوننا - Pourdaryaei - ۸-۱۲-۱۳۹۳ ۱۲:۵۹ صبح سلام وقت شما بخير . كيوننا يه كامپوننت بزرگيه ، نميشه همه چي رو توضيح داد اول شما بايد برا خودتون مجموعه و انجمن تعريف كنيد ... هرجا مشكل داشتيد بگيد راهنمايي كنم RE: آموزش کامل انجمن ساز کیوننا - esmail - ۸-۱۲-۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ صبح اگه میشه به صورت عکس راهنمایی بفرمایید؟؟مثلا آدرس انجمنم چیه؟؟نمیدونم اصلا.کجا برم چیکار کنم... RE: آموزش کامل انجمن ساز کیوننا - Pourdaryaei - ۸-۱۲-۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ صبح ببينيد اول انجمن رو نصب ميكنيد . كه نصب كرديد . دوم ميايد براش يك منو ايجاد ميكنيد . سوم تنظيمات انجمن رو انجام ميديد . چهارم قالب نصب ميكنيد . نميتونم با تصوير نشونتون بدم , ندارم ولي اگر ميخوايد تنظيمات اوليش رو براتون انجام بدم ؛ اطلاعات سايتتون رو به همراه نام كاربري و پسورد مدير برام پيام خصوصي كنيد RE: آموزش کامل انجمن ساز کیوننا - esmail - ۸-۱۲-۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ صبح آدرسش چیه؟؟مثلا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ؟؟؟ RE: آموزش کامل انجمن ساز کیوننا - Pourdaryaei - ۸-۱۲-۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ صبح هرچيزي كه اسم منوتون رو بگذاريد RE: آموزش کامل انجمن ساز کیوننا - esmail - ۸-۱۲-۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ صبح من آدرس سایتمو براتون ارسال کردم.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون |