![]() |
|
حجم زیاد پوشه cache در k2 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: حجم زیاد پوشه cache در k2 (/thread-17350.html) |
حجم زیاد پوشه cache در k2 - astanedoost - ۱-۱۲-۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ صبح سلام من بسته نصبی رو نصب کردم که حجم 216 مگابایت داشت که 160 مگابایت اون مربوط به پوشه cache در مسیر media\k2\items هست؛ این مقدار حجم زیاد برای این پوشه طبیعی هست؟ توی این پوشه همش عکسه که در اندازه های مختلف تکرار شده؛ این پوشه رو می تونم پاکش کنم؟ مثلا بعد از اینکه سایت رو تکمیل کردم و دیگه به مطالب و عکس هایی که روی بسته نصبی بوده نیازی نداشتم پاکشون کنم یا نه؟ RE: حجم زیاد پوشه cache در k2 - Pourdaryaei - ۱-۱۲-۱۳۹۳ ۰۶:۳۲ صبح کش رو میتونید پاک کنید مشکلی پیش نمیاد RE: حجم زیاد پوشه cache در k2 - sajjad salehi - ۱-۱۲-۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ صبح برای کی 2 دو مدل کش هست یکی با کش جوملا مشترکه یکی هم کش عکس هست . موقع آپلود کردن عکس به طور خودکار اون رو توی اندازه های مختلف برش میده و ذخیره میکنه که بهتره اون ور پاک نکنی و از توی تنظیمات اصلی کامپوننت ذخیره سازی رو برداری . منظور آقای پوردریایی احتمالا پاک کردن کش از طریق مدیریت کش بوده .کلن بهتره از طریق سی پنل مستقیم چیزی ور پاک نکنی یا قبلش حتما بک آپ بگیر . RE: حجم زیاد پوشه cache در k2 - astanedoost - ۷-۱۲-۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ عصر ممنون؛ منتها در حال حاضر به این عکس ها نیازی ندارم؛ یعنی بسته نصبی هست که این تصاویری که فرمودید به مطالب بسته نصبی مربوط میشه؛ در این صورت باز هم ممکنه مشکلی ایجاد کنه؟ RE: حجم زیاد پوشه cache در k2 - sajjad salehi - ۷-۱۲-۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ عصر شما از منوی سیستم پاک سازی ذخیره ساز میتوندی کش رو پاک کنید . توی پوشه ی image اگه از عکسی استفاده نمیکنید پاکش کنید معمولا مشکلی نداره ولی بهتره کش رو از سی پنل پاک نکنید . |