![]() |
|
مشکل اختلاف ساعت 3:30 جوملا! - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل اختلاف ساعت 3:30 جوملا! (/thread-17275.html) |
مشکل اختلاف ساعت 3:30 جوملا! - alirezagh - ۱۹-۱۱-۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ عصر دوستان سلام//من از جوم شاپینگ استفاده می کنم (لوکال) تاریخ سفارشات رو وقتی تنظیمات زمان جوملا رو روی تهران اکی می کنم سه ساعت و سی دقیقه اختلاف داره!!! یعنی روز و تاریخ شمسی رو درست می نویسه الا ساعت رو؟جوملا 3 // RE: مشکل اختلاف ساعت 3:30 جوملا! - Reza Ganji - ۲۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ صبح در تنظیمات کاربری مدیر هم ناحیه زمانی خود را انتخاب کنید و چک کنید. RE: مشکل اختلاف ساعت 3:30 جوملا! - Pourdaryaei - ۲۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ صبح جناب گنجي اتفاقا همين مشكل براي منم از ديروز پيش اومده ؛ البته با انجمن ساز مدرن ؛ تا قبلش مشكلي نبود ولي از ديروز چندساعت عقبتر نشون ميده ! RE: مشکل اختلاف ساعت 3:30 جوملا! - alirezagh - ۲۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ صبح جناب گنجی ممنون از پاسخ شما//ولی باز هم مشکل حل نشد.//جالب اینجاست که وقتی تنظیمات جوملا رو روی تنظیمات زمان جهانی میزارم حالا سه ساعت و سی دقیقه عقب می افته که البته این منطقیه ولی روی روی تهران سه ساعت و سی دقیقه جلوتر از ساعت خودمون میره!!! RE: مشکل اختلاف ساعت 3:30 جوملا! - سعید حمزه زاده - ۲۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ صبح پس ساعت خودتون اشتباهه! خخخخ تنظیمات ساعت روی سرور رو بررسی کردید؟ یا ساعت در سیستمتون اگر لوکال هستید RE: مشکل اختلاف ساعت 3:30 جوملا! - alirezagh - ۲۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ صبح نه دوست بزرگوار من ساعت سیستمم درسته// RE: مشکل اختلاف ساعت 3:30 جوملا! - alirezagh - ۲۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ صبح این در مورد ایجاد یک محتوا صدق نمی کنه و تاریخ اون وقتی تنظیمات روی تهرانه کاملا درسته.//فقط فروشگاه ساز جوم شاپینگه که تاریخ سفارشاتش اینچنینه!! |