![]() |
|
افزونه ای برای خبرخوان با کلمه که در کاربر می گیرد - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: افزونه ای برای خبرخوان با کلمه که در کاربر می گیرد (/thread-17274.html) |
افزونه ای برای خبرخوان با کلمه که در کاربر می گیرد - nimanejati - ۱۹-۱۱-۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ عصر لطفا افزونه ای برای خبرخوان با کلمه که در کاربر می گیرد را معرفی کنید مثال سایتی است خبری میخواهد 10 سایت رو معرفی کنه که اخبار رو از آنجا بگیره اما نه هر خبری مثلا فقط به کلمه "سایپا" حساس باشه یعنی هر خبری که این 10 سایت در مورد سایپا نوشتند در سایت خبری به ترتیب بیاید RE: افزونه ای برای خبرخوان با کلمه که در کاربر می گیرد - behrad - ۲۱-۱۱-۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ صبح من هم نیاز دارم همچین افزونه ای دوستان معرفی کنن سپاسگزار میشم RE: افزونه ای برای خبرخوان با کلمه که در کاربر می گیرد - صدرا حسابی - ۲۱-۱۱-۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ صبح من بین افزونه های رایگان موردی نمیشناسم، می تونید از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. استفاده کنید، البته تجاری هست می تونید درخواست بدید براتون خریداری بشه. (الان 20 € تخفیف خورده و قیمتش 38.99 € ) |