![]() |
|
سوال در مورد فوکا گالری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: سوال در مورد فوکا گالری (/thread-17235.html) |
سوال در مورد فوکا گالری - eskafild - ۱۵-۱۱-۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ صبح سلام خسته نباشید آقا تو فوکا گالری راهی هست عکس رو از خود فوکا آپلود نکنیم و لینک عکس رو بدیم و اون نشون بده؟ جوملا 2.5
RE: سوال در مورد فوکا گالری - eskafild - ۱۶-۱۱-۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ صبح کسی از دوستان نیست راهنمایی کنه؟ RE: سوال در مورد فوکا گالری - Reza Ganji - ۱۶-۱۱-۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ صبح تصاویر شما در فیس بوک و پیکاسارو میتونه لود کنه ولی لینک خارجی بدی آپ کنه فکر نمیکنم.البته من نسخه های جدید رو کامل بررسی نکردم ولی در توضیحاتش چنین موردی رو ندیدم. RE: سوال در مورد فوکا گالری - eskafild - ۱۶-۱۱-۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ صبح آقای گنجی لینک تصاویر من مربوط به خود سایتمه برای اینکه دوباره آپلود نکنمش تا فضا اشغال کنه می خوام لینکشو بزنم تا واسم گالری ایجاد کنه اگر این فوکا این کار رو نمی کنه، مورد دیگه ای دارید که بتونم باهاش مشکلمو حل کنم؟ |