![]() |
|
درخواست ماژول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست ماژول (/thread-1717.html) |
درخواست ماژول - lianteam - ۱۷-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ صبح سلام این سایت رو ببینید. sedayeabadan.ir چند ماژول توش هست که نیاز دارم. کسی داره؟ اول نمایش تیتر به صورت تایپی دومی ماژول روزنامه سومی سرچی که پایین منو هست متشکرم RE: درخواست ماژول - vahid.exe - ۱۷-۵-۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ صبح سلام. ماژول در حال تایپ رو واست پیوست کردم. RE: درخواست ماژول - lianteam - ۱۷-۵-۱۳۹۰ ۰۳:۳۷ صبح دستت درد نکنه. ![]() اون جستجو رو نداری؟ توی جومینا هم هست و استفاده میشه
RE: درخواست ماژول - vahid.exe - ۱۷-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۱۵ صبح خواهش ![]() جستجو مث اون رو ندارم. اگه فقط میخوای مث همون باشه یا با مدیر همون سایت تماس بگیر یا اگه تو جومینا هم استفاده شده، از انجمن جومینا درخواست بده شاید آقای تهرانی ماژول رو بهتون دادند. راستی خودم از ماژول جستجوی هاتفا استفاده میکنم و تاریخ و ساعت رو هم نشون میده، این امکان رو هم داره که نمایش تاریخ و ساعتش رو غیر فعال کنی. واست پیوست میکنم شاید به درت خورد ... اینم دمو:
RE: درخواست ماژول - Reza Ganji - ۱۷-۵-۱۳۹۰ ۰۲:۵۰ عصر اگر منظور شما جستجو موضوعي سايت جومينا است كه در جومينا براي دانلود قرار داده شده و ميتوانيد به راحتي دانلود كنيد ! |