![]() |
دانلود قالب فارسی کیوننا 3 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html) +--- انجمن: قالب های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-54.html) +---- انجمن: قالب های فارسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-56.html) +---- موضوع: دانلود قالب فارسی کیوننا 3 (/thread-17064.html) صفحهها: 1 2 |
دانلود قالب فارسی کیوننا 3 - Pourdaryaei - ۱۷-۱۰-۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ صبح همونطور که میدونید ؛ کیوننا بهترین انجمن ساز جوملایی است که اتفاقا رایگان هم هست و همیشه از قالب پیشفرض Blue Eagle استفاده میکنه ... خب اگر از این قالب خسته شدید ! پیشنهاد میکنم به این قالب نگاهی بندازید ... قالب زیبا بر اساس تکنولوژی قالب عقاب آبی قابل ترکیب با قالب جوملا استفاده از فونت آیکن برای زیبایی و سرعت بالای بارگذاری دموی زنده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نقل قول: و بهتره تصویر این قالب رو ببینید تا بهتر متوجه بشید قالب برای سایتهای تیره ![]() قالب برای سایتهای روشن ![]() RE: قالب فارسی کیوننا 3 - mahboobi - ۱۸-۱۰-۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ صبح از کجا میشه دانلود کرد RE: دانلود قالب فارسی کیوننا 3 - Pourdaryaei - ۱۹-۱۰-۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ عصر قالب برای دانلود به موضوع اضافه شد ./. RE: دانلود قالب فارسی کیوننا 3 - jahani - ۲۰-۱۰-۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ صبح سلام.ببخشید من کیوننا رو به ورژن جدید آپدیت کردم وباعث شده عنوان موضوعات و همه چیز سمت چپ فروم قرار بگیره! چطور درستش کنم؟ RE: دانلود قالب فارسی کیوننا 3 - Pourdaryaei - ۲۰-۱۰-۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ صبح قالبت هم به همراه هسته کیوننا بروزشده ! فایلهیا CSS نیاز داره دوباره راست چین بشه RE: دانلود قالب فارسی کیوننا 3 - jahani - ۱۱-۲-۱۳۹۴ ۰۵:۴۰ عصر ببخشید فایل فارسی ساز این قالب موجود هست؟ اگر نه که فایل فارسی ساز اون داخل کدوم پوشه هست؟ RE: دانلود قالب فارسی کیوننا 3 - Pourdaryaei - ۱۱-۲-۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ عصر اگر انجمن ساز شما کاملا ً فارسی شده نیازی به فارسی سازی قالب نیست ، البته احتمالا یک فایل زبان اضافی همراه قالب باشه که میتونید خودتون مواردی که ترجمه نشده رو به فارسی برگردونید RE: دانلود قالب فارسی کیوننا 3 - payam_noori - ۲۱-۶-۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ صبح من هم همین مشکلو دارم بعد به روز رسانی به نسخه جدید. نوشته ها به سمت چپ منتقل شدن . لطفا راهنمایی بفرمایید چیکار کنم؟ RE: دانلود قالب فارسی کیوننا 3 - mo-hammad - ۲۱-۶-۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ صبح یه سوال - ما انواع قالب داریم(غیر انجمنی) - تک صفحه ای - فلت - متربال آیا اینگونه قالبها رو میگن قالبهای طرح بلاگ ؟ در کل قالبهای طرح بلاگ (برای سایتها) چه ویژگی داره ؟ ممنونمیشم دوستان مطلع پاسخ بدهند RE: دانلود قالب فارسی کیوننا 3 - Pourdaryaei - ۲۱-۶-۱۳۹۴ ۰۴:۱۱ صبح (۲۱-۶-۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ صبح)payam_noori نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بعد از بروزرسانی کامپوننت کیوننا ، قالب اون هم بروز میشه . متاسفانه قالب کیوننا بصورت پیش فرض زبانهای راست به چپ رو پشتیبانی نمیکنه برای همین به این مشکل بر میخورید . قالب انجمن باید دوباره راست چین بشه تا مشکل شما برطرف بشه . |