![]() |
|
مشکل با all video share - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با all video share (/thread-17001.html) |
مشکل با all video share - eskafild - ۸-۱۰-۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ عصر سلام خسته نباشید من با کامپوننت all video share یه گالری ویدیو ساختم ولی تو نمایشش موندم! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سمت راستی آخرین ویدیو رو به خوبی نشون میده ولی ماژول سمت چپی که ویدیو های قبلی رو نشون میده وقتی روش کلیک می کنی نشون نمیده هر کاری هم کردم پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید جوملا 2.5 RE: مشکل با all video share - سعید حمزه زاده - ۸-۱۰-۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ عصر چون میره توی قالب اصلیتون! شما از دو قالب استفاده کردید؟ RE: مشکل با all video share - eskafild - ۸-۱۰-۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ عصر اره ، ولی تو قالب اصلی هم که می زنم همون مشکله! الآن همش رو آوردم تو یه قالب کلا لینک های سمت چپی به نظر میاد کار نمی کنه! روش که کلیک می کنی میره لیست ویدیو هارو از خود کامپوننت نشون میده که اونجا هم کار نمی کنند RE: مشکل با all video share - سعید حمزه زاده - ۸-۱۰-۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ عصر شما در تنظیمات، چپی ها رو غیر فعال کن و برای نمایش ویدیو ها از مآزول استفاده کن فکر کنم مشکلتون حل بشه یا علی RE: مشکل با all video share - mohi - ۸-۱۰-۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ عصر من وقتی روش کلیک کردم رفت توی دانلود فک میکنم تنظیمات نحوه لینک دادن رو خوب انجام ندادید چون بجای پخش دانلود فعال میشه RE: مشکل با all video share - eskafild - ۸-۱۰-۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ عصر چپی ها هم ماژول هستند وقتی روشون کلیک می کنی می ره تو لیست کامپوننت و اونجا هم نشون نمیده! (۸-۱۰-۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ عصر)سعید حمزه زاده نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چپی ها هم ماژول هستند وقتی روشون کلیک می کنی می ره تو لیست کامپوننت و اونجا هم نشون نمیده! (۸-۱۰-۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ عصر)mohi نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این صفحه تنظیمات ماژولشه اینجا باید کار خاصی انجام بدم!؟ |