![]() |
|
تنظیمات css موقعیت جدید ماژول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تنظیمات css موقعیت جدید ماژول (/thread-16961.html) |
تنظیمات css موقعیت جدید ماژول - mohi - ۴-۱۰-۱۳۹۳ ۰۴:۳۲ صبح یک موقعیت ماژول جدید به قالبم اضافه کردم منتها CSS اون رو نمیدونم چطوری تنظیم کنم که مثه سایر موقعیت قالبم بشه موقعیت ماژول aytec_part1 که یه ماژول html به نام test در اون قرار دادم ادرس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() میخام طولش به اندازه طول اسلایدر باشه و هدرش و متن زمینه مثه سایر ماژول های سمت چپ و راست بشه (کلاس ماژول های دیگه رو درش فراخوانی کردم ولی تغییری نکرد) RE: تنظیمات css موقعیت جدید ماژول - mahan - ۴-۱۰-۱۳۹۳ ۰۴:۵۳ صبح درود بر شما اول کلمه تست را کوتاه کنید و از چند کلمه جدا استفاده کنید بعد در فایل template-blue.css برای موقعیت مورد نظر عرض مناسب با اندازه اسلاید شو تعریف کنید RE: تنظیمات css موقعیت جدید ماژول - mohi - ۴-۱۰-۱۳۹۳ ۰۵:۵۰ صبح (۴-۱۰-۱۳۹۳ ۰۴:۵۳ صبح)mahan نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب این کارو کردم اما میخام داخل یه قاب باشه مثه بقیه ماژول هام قاب رو نشون بده ولی الان روی زیمنه قرار گرفته |