![]() |
|
اسلاید شو مطالب این مدلی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اسلاید شو مطالب این مدلی (/thread-16898.html) |
اسلاید شو مطالب این مدلی - eskafild - ۲۷-۹-۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ صبح سلام خسته نباشید دوستان دنبال ماژول اسلاید شو به این فرم هستم تا مطالب یه مجموعه رو نشون بده، سراغ دارید؟ ![]() ![]()
RE: اسلاید شو مطالب این مدلی - webkhorshid - ۲۷-۹-۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ صبح قبلا در انجمن معرفی شده میتوانید دانلود نمایید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: اسلاید شو مطالب این مدلی - eskafild - ۲۷-۹-۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ صبح ممنون ولی من می خوام مطالب یه مجموعه رو بخونه نه اینکه خودم دستی وارد کنم بهش RE: اسلاید شو مطالب این مدلی - mahan - ۲۷-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ صبح درود بر شما پیشنهاد می کنم از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. استفاده کنید |