![]() |
|
Exclamation دو بسته نصبی در یک فضا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: Exclamation دو بسته نصبی در یک فضا (/thread-16858.html) |
Exclamation دو بسته نصبی در یک فضا - mashhadvam - ۲۲-۹-۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ صبح با سلام اساتید عزیز یک مشکلی دارم این هست که من از بسته نصبی جوملا 1.5 استفاده می کنم حالا برای قسمت تبلیغات سایت میخوام از بسته نصبی جوملا 2.5 استفاده کنم امکانش هست صفحه اسلی سایت www. mashhadtower.com حالا بسته نصبی جدید تو صفحه www. mashhadtower .com/ads باشه ممنون می شم راهنمایی کنید RE: Exclamation دو بسته نصبی در یک فضا - sajjad salehi - ۲۲-۹-۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ صبح خب مشکل چیه ؟ بسته ی نصبی رو توی فولدر مورد نظر اکسترکت و مثل جوملای عادی نصب کنید . تنها شروط نصب جداگانه پوشه و دیتابیس جداگانه هستن . حتی یوزر جدیدی هم نیاز نیست بسازین البته بهتره یوزر جدیدی برای جوملای جدید استفاده کنید . و 2.5 هم عمرش به سر رسیده 3 نصب کنید . اسامی مثل ads, banner ,advertise و ... ممکنه باعث ایجاد مشکل بشن از اسامی عادی استفاده کنید بهترینش blog RE: Exclamation دو بسته نصبی در یک فضا - mahan - ۲۳-۹-۱۳۹۳ ۱۱:۱۱ عصر درود بر شما پیشنهاد می کنم از جوملا 2.5 استفاده کنید و کار را در یک جوملا دنبال کنید اگر بتوانید تغییرات را در جوملا 3 شروع کنید بهتر است! شاد باشید و شادی بخش دیگران |