![]() |
|
مشکل در نمایش مطلب اختصاص داده شده به منو - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در نمایش مطلب اختصاص داده شده به منو (/thread-16812.html) |
مشکل در نمایش مطلب اختصاص داده شده به منو - barahooei - ۱۶-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ عصر با سلام دوستان من یک منو و زیر منو درست کردم و برای اونا یک مطلب اختصاص دادم در خود منو اصلی و زیر مجموعه بعدی مشکلی نداره ولی زیر شاخه سوم وقتی کلیک میکنیم ارور 404 میده هر تنظیماتی انجام دادم درست نمیشه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید. RE: مشکل در نمایش مطلب اختصاص داده شده به منو - Pourdaryaei - ۱۶-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ عصر لطفا لينك سايتتون رو بزاريد تا بررسي بشه RE: مشکل در نمایش مطلب اختصاص داده شده به منو - barahooei - ۱۷-۹-۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این آدرس سایت در قسمت محصولات/ بلیمت/ تجهیزات مسی/ کابل وقتی روی کابل در منو اصلی کلیک میکنم صفحه مربوطه رو نشون نمیده ولی در ماژول منو کنار صفحات مشکل نمایش ندارم RE: مشکل در نمایش مطلب اختصاص داده شده به منو - Pourdaryaei - ۱۷-۹-۱۳۹۳ ۰۱:۵۴ صبح بنظرم آدرس منوتون تغيير كرده ؛ يا اينكه اسم مستعار مجموعه يا چيزي رو تغيير دادين ؛ منو رو تست كنيد يا دوباره بازسازيش كنين RE: مشکل در نمایش مطلب اختصاص داده شده به منو - mahan - ۱۷-۹-۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ صبح درود بر شما اگر در قسمت مورد نظر ماوس را روی منو نگه دارید و آدرسی که ایجاد شده است را ببینید شاید متوجه شوید اشکال در کجاست همانطور که جناب پوردریایی گفتند یک بار دیگر منو سوم را ایجاد کنید و تست کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: مشکل در نمایش مطلب اختصاص داده شده به منو - barahooei - ۱۸-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ عصر ببخشید دوستان ولی همه مراحل رو انجام دادم ولی فایده نداره دیگه نمیدونم چکار کنم درست بشه |