![]() |
|
خطای دیتابیس در مدیریت مطالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: خطای دیتابیس در مدیریت مطالب (/thread-1678.html) |
خطای دیتابیس در مدیریت مطالب - m.ee - ۱۲-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۲۹ صبح سلام دوستان یکی از سایت های من وقتی داخل مدیریت روی مطالب سایت کلیک میکنم یعنی این صفحه administrator/index.php?option=com_content یا خطای زیر روبرو میشم کد: DB function failed with error number 126دیتابیس رو هم repair کردم اما باز هم این مشکل هست. درضمن حجم دیتابیس نزیک به 30 مگابایته و شاید حدود 2500 تا مطلب داشته باشه لطفا راهمنمایی بفرمایید RE: خطای دیتابیس در مدیریت مطالب - persians - ۱۲-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ صبح با سلام از چه زمانی اینطور شده؟ آیا تغییراتی اعمال کردید که در واقع بعد از اون اینطور شده باشه؟ اگر خیر و خودبخود اینطور شده ابتدا با ادمین سرورتون تماس بگیرید و مشکل رو گزارش کنید... می تونید قبل از اینکه با ادمین سرورتون صحبت کنید این کارها رو هم انجام بدید: محتویات پوشه های tmp و cache رو به غیر از فایل index.html پاک کنید... سربلند باشید RE: خطای دیتابیس در مدیریت مطالب - m.ee - ۱۲-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۵۱ صبح سلام از دیروز اینطور شده و تغییراتی هم داخل تنظیمات سایت نداده شده و تغییراتی هم روی سرور انجام نشده . محتویات این پوشه ها هم قبلا پاک کردم و تست کردم درست نشد. الان مطالب منتشر میشه ولی نمیشه به مدیریت مطالب رفت RE: خطای دیتابیس در مدیریت مطالب - persians - ۱۲-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۵۹ صبح افزونه ای هم نصب یا حتی حذف نکردید!؟ RE: خطای دیتابیس در مدیریت مطالب - m.ee - ۱۲-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ صبح نه خیر RE: خطای دیتابیس در مدیریت مطالب - شاهین سمیع عادل - ۱۶-۵-۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ عصر فکر می کنم یا جداول دیتابیس شما مشکل پیدا کرده یا از منابع سرور ( فضای هاست / دیتابیس ) بیش از حد استفاده می کنید . یکبار دیگر جداول دیتابیس را optimize نمایید اگر مشکل پابرجا بود با مدیر هاستینگ خود تماس بگیرید و مطمئن شوید که فضای هاست و دیتابیس شما پر نشده باشد . این مشکل باید از سمت مدیر هاستینگ شما بر طرف شود . |