![]() |
|
ذخیره نشدن تغییرات در template.css - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ذخیره نشدن تغییرات در template.css (/thread-16733.html) |
ذخیره نشدن تغییرات در template.css - adiban - ۹-۹-۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ صبح سلام در لوکال سیستمم هرچقدر میخوام تغییر در فایل template.css تغییر ایجاد کنم تغییر ایجاد نمی شود و به همون حالت قبل باز می گردد دوستان نظری دارند؟ RE: ذخیره نشدن تغییرات در template.css - sajjad salehi - ۹-۹-۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ صبح با چی تغییر ایجاد میکنید ؟ فایرباگ و دراگون فلای تغییراتشون ذخیره نمیشه برای تغییرات از نرم افزارهایی مثل دریم ویور استفاده کنید. شاید هم به خاطر تنظیمات دسترسی باشه که با وارد شدن به سیتم با یوزر ادمینیسترتور حل میشه . RE: ذخیره نشدن تغییرات در template.css - adiban - ۹-۹-۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ صبح دریم ویور با یوزر ادمین لاگین کردم عزیزم راه حل دیگه ای نیست>؟ RE: ذخیره نشدن تغییرات در template.css - sajjad salehi - ۹-۹-۱۳۹۳ ۰۵:۵۴ صبح خب این مشکل جوملا نیست . ولی اول مطمئن بشین برنامه ی دیگه ای در حال استفاده از فایل نیست . اگه پرمشین ها و حق درسترسی ها درست باشن راحت ترین راه کپی کردن فایل در جای دیگه و ویرایششه . یه راه دیگه هم کلیلک راست > properties و رفتن به تب security هست . اینجا میشه پرمیشن ها رو تغییر داد یه جستجو بزنین آموزشهای کامل فراوونی در موردش پیدا میکنین . RE: ذخیره نشدن تغییرات در template.css - adiban - ۹-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ صبح تشکر در جای دیگه م کپی کردم و ویرایش کردم ولی وقتی با فایل قبلی جایگزین می کنم دوباره برمیگرده به حالت قبل بحث پرمیژن هم فول کنترل هستش کمک دیگری؟ RE: ذخیره نشدن تغییرات در template.css - sajjad salehi - ۹-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ صبح خب شما که به لوکال احتیاج ندارین چه اصراریه توی همون فولدر باشه سایتتون رو توی فولدر کپی شده طراحی کنید و آپلود کنین . میشه فولدر اصلی رو پاک کرد و فولدر کپی رو تغییر نام داد و .... اگه نرم افزاری برای فریز نصب کرده باشین که اون هم قائدتا بعد از ریستارت سیتم باید فایل رو برگردونه به حالت اول نه بلافاصله ، احتمالا فایلتون توسط نرم افزاری قفل شده مثل آنتی ویروسها یا پرمیشنهاش درست نیست . |