![]() |
|
مشکل عدم نمایش تصاویر اسلاید شو - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل عدم نمایش تصاویر اسلاید شو (/thread-16732.html) |
مشکل عدم نمایش تصاویر اسلاید شو - alirezagh - ۹-۹-۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ صبح من زمانی که ماژول فرانت پیج جوم شاپینگ رو نصب کردم اسلاید شو من در صفحه نخست از کار افتاد(البته صرفا تصاویر آن دیده نمی شوند و اسکرول صورت می گیرد منتها با تصویر پیش فرض خود ماژول) و وقتی ماژول فرانت پیج جوم شاپینگ رو غیرفعال می کنم تصاویر ظاهر می شوند! ممنون میشم راهنمایی کنید. RE: مشکل عدم نمایش تصاویر اسلاید شو - YasinDesign - ۹-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ صبح سلام ماژولی که فعال میکنید از طریق فراخوانی جی کوئری با اسلاید شو شما تداخل پیدا میکنه راه حل 2 روش هست 1. پلاگین jquery++ که آقای گنجی در پارس جوم منتشر کردند را دانلود و نصب کنید بعدش در تنظیمات ماژول لود جی کوئری را غیر فعال کنید 2. به صورت دستی فایل های ماژول را تغییر بدید و مسیر فایل جی کوئری را به مسیر فایل جی کوئری پلاگین jquery++ عوض کنید |