![]() |
|
مشکل در حذف اسکرول عمودی! - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در حذف اسکرول عمودی! (/thread-16731.html) |
مشکل در حذف اسکرول عمودی! - alirezagh - ۹-۹-۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ صبح سلام دوستان/من از قالب رایگان شرکت zoo استفاده می کنم و کامپوننت dj classified را نصب کردم و وقتی قصد دارم آگهی رو بصورت کامل ببینم صفحه مورد نظر اسکرول عمودی نداره!!! و بنابراین کاربر امکان نمایش کامل اون رو نداره و باید از طریق کلیدهای کیبورد به پایین بره!!این درحالیه که صفحات دیگر چنین مشکلی ندارند./لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید.مچکرم RE: مشکل در حذف اسکرول عمودی! - YasinDesign - ۹-۹-۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ صبح سلام کد زیر را در کلاس body قالبتون اضافه کنید کد: overflow-y: autoRE: مشکل در حذف اسکرول عمودی! - alirezagh - ۹-۹-۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ صبح مستر عزیز بی نهایت سپاسگزارم خیلی نیاز به اصلاحش داشتم./بازم سپاس RE: مشکل در حذف اسکرول عمودی! - YasinDesign - ۹-۹-۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ صبح اگر مشکلتون حل شد دکمه تشکر را بزنید RE: مشکل در حذف اسکرول عمودی! - alirezagh - ۹-۹-۱۳۹۳ ۰۴:۰۸ صبح مشکل حل شد ولی دوستی می گفت احتمال داره مشکل بصورت سطحی حل شده!!! و در آینده در صفحات دیگه خودش رو نشون بده؟؟؟ممکنه RE: مشکل در حذف اسکرول عمودی! - sajjad salehi - ۹-۹-۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ صبح راه حلش همینه که دوستمون گفت . بستگی داره که این کد رو کجا وارد کرده باشین . اگه دمو گذاشته بودین میشد گفت کجا قرار بدین که برای همه جاهای مورد نیاز کار بده . اگه همینطور که گفتن توی تگ بادی وارد کرده باشین همه جا غیر از جاهایی که مقدارش رو به صورت مشخص وارد کرده باشین اعمال میشه . |