![]() |
|
بالا نیامدن قالب jmplus - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: بالا نیامدن قالب jmplus (/thread-16719.html) صفحهها: 1 2 |
بالا نیامدن قالب jmplus - mahdi110 - ۷-۹-۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ صبح باسلام آقا من امروز برا این که سایت رو یکم تغیر بدم سایت را بستم الان که سایت را باز کردم وقتی وارد میشم به سایتم این پیام را میده Please config select layout in Administrator >> Template Manager >> Your_Template >> Tab:Layout >> Field:layout به layout رفتم و تمام مقادیر را امتحان کردم ولی باز هم خطا میگیره. لطفا کمک کنید. ممنون RE: بالا نیامدن قالب jmplus - YasinDesign - ۷-۹-۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ صبح لطفا دمو آنلاین قرار بدید دوست عزیز RE: بالا نیامدن قالب jmplus - mahdi110 - ۷-۹-۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ صبح ببینید خیلی جالبه من وقتی با admin وارد سایت میشم سایت را می یاره ولی چرا وقتی که سایت را فعال میکنم با هر مرورگری که میرم اون پیغام بالا را میده من به اون مسیر رفتم و تمام حالاتش را امتحان کردم اما بازم ارور میده البته یه ارور دیگه structure or name of file: left-main-right.xml.xml is not exactly مشکل از چییه؟ لطفا کمک کنید. RE: بالا نیامدن قالب jmplus - YasinDesign - ۷-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ صبح برای بار دوم لطفا دمو قرار بدید تا موقعی که دموی سایت قرار ندید نمیشه مشکل های اینجوری را حل کرد RE: بالا نیامدن قالب jmplus - mahdi110 - ۷-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ صبح شرمنده من منظورتونا از دمو نمی فهمم دسترسی بدم بهتون حل میکنید؟ RE: بالا نیامدن قالب jmplus - YasinDesign - ۷-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ صبح منظورم آدرس سایت هست RE: بالا نیامدن قالب jmplus - mahdi110 - ۷-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بفرمایید .خواهشا کمک کنید RE: بالا نیامدن قالب jmplus - mahdi110 - ۷-۹-۱۳۹۳ ۰۵:۰۵ عصر آقا قالب باfirfox به درستی باز میشه اما با بقیه مرورگر ها اون ارور را میده.خواهشا کمک کنید. RE: بالا نیامدن قالب jmplus - YasinDesign - ۷-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ عصر سلام من توی سایتتون ویروس پیدا کردم از طریق هاستتون ویروس یابی کنید سایتتونو RE: بالا نیامدن قالب jmplus - mahdi110 - ۸-۹-۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ صبح آقا ویروسی بود .چهارتا فایل را با clamAv شناخت و کلین کرد اما هنوز درست شده .. کمک کنید |