![]() |
|
درخواست حل مشکل سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درخواست حل مشکل سایت (/thread-16687.html) |
درخواست حل مشکل سایت - moas - ۳-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ عصر من تو سایتم از کی2 استفاده میکنم الان یه spambot همیشه روی یک آدرسی که دیگه وجود نداره درخواست میده و باعث شده منابع هاست پر بشه و ایجاد لوپ کرده. با آی پی های مختلف میاد برای همین نمیتونم بلاکش کنم از دوستان کسی میتونه مشکلو حل کنه؟ البته با براورد قیمت ادرس سایت parsetravel.com RE: درخواست حل مشکل سایت - YasinDesign - ۴-۹-۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ صبح سلام به مدیریت هاستتون این مشکل را گزارش بدید و ازش بخواید که log گزارش نفوذ را بهتون بده RE: درخواست حل مشکل سایت - sajjad salehi - ۴-۹-۱۳۹۳ ۰۳:۵۹ صبح این رو به فیال robot.txt اضافه کنید . (کد زیر گوگل رو از دست رسی به سایتتون منع میکنه) کد: User-agent: Googlebotکد: RewriteEngine Onکد: BrowserMatchNoCase "Googlebot" botsبایان چند تا ور هم زمان بلوک کن . کد: RewriteEngine Onمنبع دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |