![]() |
|
کامپونت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: کامپونت (/thread-16661.html) صفحهها: 1 2 |
کامپونت - saleh2 - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۳:۱۰ صبح با سلام من در سایت از کامپونت TZ_Portfolio استفاده میکنم در قسمت Filter: چیکار کنم کلمات بهتر بشه کلمات برن داخل یه باکس یا به صورت دیگه بشه tt3.ir RE: کامپونت - سعید حمزه زاده - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ صبح دوست عزیز باید براش قالب طراحی کنید میتونید بهشون padding و border بدید تا قاب پیدا کنند RE: کامپونت - saleh2 - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۰۲ صبح میشه بگید دقیقا چه کدی بزارم یه چیزی مثل این دو تا بشه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میشه بگید دقیقا چه کدی بزارم یه چیزی مثل این دو تا بشه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: کامپونت - YasinDesign - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ صبح با سلام کدشو براتون نوشتم این کد را بزارید کد: div#TzContent>RE: کامپونت - saleh2 - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ صبح این کد را کجا بزارم؟ RE: کامپونت - YasinDesign - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ صبح تو فایل template.css قالبتون همون اولش بزارید RE: کامپونت - saleh2 - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ صبح با تشکر از شما اگه بخوام این شکلی بشه چی؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: کامپونت - saleh2 - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ صبح یعنی یه خط بالا و پایین به صورت کلی بزارم و اگه بخوام وسط باشن چه کدی اضافه کنم RE: کامپونت - YasinDesign - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ صبح صبح برات مینویسم الان برم بخوابم شب بخیر RE: کامپونت - saleh2 - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ صبح شب خوش |