![]() |
|
فروشگاه فایل - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: فروشگاه فایل (/thread-16660.html) صفحهها: 1 2 |
فروشگاه فایل - شیوا متقی - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ صبح با سلام خدمت دوستان عزیز،اول اینکه از همه عذر میخوام که تاپیکهای زیادی در این مورد هست،ولی بنده به نتیجه نرسیدم .من یه فروشگاه فایل میخوام که اسکریپت باشه و رایگان،کسی سراغ داره؟ RE: فروشگاه فایل - سعید حمزه زاده - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ صبح اسکریپت باشه؟!!! رایگان بودن که رایگانه میتونید از انواع فروشگاه سازها استفاده کنید، جومشاپینگ، ویرچومارت، k2 store ...! RE: فروشگاه فایل - شیوا متقی - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ صبح آقای حمزه زاده یعنی با جوم شاپینگو ویرچومارت میشه فروشگاه فایل راه اندازی کرد؟ امکانش هست نمونه بدید؟ممنون RE: فروشگاه فایل - سعید حمزه زاده - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ صبح به شخصه k2 store رو پیشنهاد میکنم RE: فروشگاه فایل - شیوا متقی - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ صبح مرسی،حالا واس این فروشگاه ساز پلاگین بانکی رایگان هستش؟مثلا زرین پال یا پارس پالو..؟ RE: فروشگاه فایل - YasinDesign - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ صبح فکر نکنم افزونه پرداخت آنلاین را رایگان بدند شاید برای زرین پالش باشه رایگان ولی ملت و پارسیان را میدونم بین 40 الی 50 هزاره RE: فروشگاه فایل - شیوا متقی - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۲۸ صبح مرسی خیلی لطف کردید،پس میتونم با این فروشگاه ساز فایلامو برای فروش بذارم؟ ازکجا میتونم دانلود کنم؟ RE: فروشگاه فایل - شیوا متقی - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ صبح J2 storeچی هستش؟ RE: فروشگاه فایل - YasinDesign - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۳۲ صبح j2 store هم خوبه ولی k2 خیلی خیلی بهتره توی سایت afzoneha.ir هست RE: فروشگاه فایل - شیوا متقی - ۱-۹-۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ صبح واقعا مرسی خیلی کمکم کردید آقای حمزه زاده.دست مریزاد مستر جان مرسی که راهنماییم کردید. |