پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
نمایش توضیحات برای هر عکس در ماژول ARI Image Slider - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: نمایش توضیحات برای هر عکس در ماژول ARI Image Slider (/thread-16649.html)

صفحه‌ها: 1 2

نمایش توضیحات برای هر عکس در ماژول ARI Image Slider - hadis1 - ۳۰-۸-۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ صبح

سلام دوستان.
میخوام واسه هر عکس تو اسلاید شو یه توضیح مختصرم داشته باشم اما چیزی تو تنظیماتش پیدا نکردم.
تو عکس یک گزینه هست که کاربردشو نمیدونم.هر عکس توضیحات جداگانه میخوام واسش.

RE: نمایش توضیحات برای هر عکس در ماژول ARI Image Slider - joomer - ۳۰-۸-۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ عصر

خوب شما ميتونيد اسلايدر هاي ديگه ای رو تست کنید مثل YJ ممکنه ARI این قابلیت رو نداشته باشه

RE: نمایش توضیحات برای هر عکس در ماژول ARI Image Slider - hadis1 - ۳۰-۸-۱۳۹۳ ۰۵:۳۲ عصر

ولی من سایتمو با این تمومش کردم و طرف پسندیده.
اون گزینه ای که با فلش قرمز علامت زدم باید یه کارایی بکنه آخه.
کلی اسلایدر امتحان کردم تا نهایتا این یکی راضیم کرد.

RE: نمایش توضیحات برای هر عکس در ماژول ARI Image Slider - محمدسلیمانی - ۳۰-۸-۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ عصر

اون فلش قرمز مربوط به فایل زبان افزونه هست (دقیقا اول فلشی که خودت کشیدی توضیح داده که اون فایل چی هست"اگر سایت چند زبانه دارید...." )
افزونه های زیادی این قابلیت و دارند از اونها استفاده کن
دمو بده بچها مشابه اونو بهت معرفی میکنند.

RE: نمایش توضیحات برای هر عکس در ماژول ARI Image Slider - hadis1 - ۳۰-۸-۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ عصر

اون فلشی که من کشیدم مربوط به فایل توضیحاته.ariimageslider.ini
آقای گنجی قبلا گفته بودن که امکان توضیحات برای هر عکس هست و تنظیماتشم از همین قسمته.اما من نمیتونم فعالش کنم.

RE: نمایش توضیحات برای هر عکس در ماژول ARI Image Slider - Reza Ganji - ۳۰-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ عصر

این ماژول گویا با زبان های راست به چپ برای نمایش توضیحات مشکل داره.

RE: نمایش توضیحات برای هر عکس در ماژول ARI Image Slider - hadis1 - ۳۰-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ عصر

توی تصویر زیر dd اسم عکسمه که براش توضیحات و لینک تعریف کردم.اما توی اسلاید شو چیزی نمایش داده نمیشه.باید تنظیمات دیگه ای انجام بدم توی ماژول تا امکان نمایش توضیحات فعال بشه؟
هر چی گشتم توی تنظیمات چیزی پیدا نکردم.دوستانی که کار کردن لطفا راهنمایی کنن...

RE: نمایش توضیحات برای هر عکس در ماژول ARI Image Slider - YasinDesign - ۳۰-۸-۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ عصر

از چه ماژولی استفاده میکنید ؟

لینک دمو میتونید بدید ؟

RE: نمایش توضیحات برای هر عکس در ماژول ARI Image Slider - محمدسلیمانی - ۳۰-۸-۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ عصر

همونطور که دوستمون گفتند دمو بدید بهتره
و اینکه اینقدر تنوع در اسلایدشو ها زیاد هست که خودتون و درگیر یک گذینه خاص نکنید
موفق باشید.

RE: نمایش توضیحات برای هر عکس در ماژول ARI Image Slider - hadis1 - ۳۰-۸-۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ عصر

لوکال کار میکن.فک میکنم همونطور که آقای گنجی گفت افزونه مشکل داره.با بقیه ماژول های اسلاید شو مشکل دارم.یا ارور میده یا ظاهر زشتی داره.