![]() |
|
مشکل چند ستونه در طرح بلاگ مجموعه جوملا 3 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل چند ستونه در طرح بلاگ مجموعه جوملا 3 (/thread-16640.html) |
مشکل چند ستونه در طرح بلاگ مجموعه جوملا 3 - alirezagh - ۲۹-۸-۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ صبح سلام دوستان/من برای یک مجموعه از طرح بلاگ با تنظیمات 3 ستون برای مطالب استفاده می کنم تصور می کنم تمامی گزینه ها رو هم درست ست کردم منتها باز هم یک ستون نمایش میده مطالب رو! تو اینترنت هر چی سرچ کردم راه حلها به کارم نیومد از ادیت فایل جوملا گرفته تا تغییر css و بعضی هم می گفتند مشکل از قالبه.کسی به این مشکل بر خورده و راه حلی براش می دونه؟ RE: مشکل چند ستونه در طرح بلاگ مجموعه جوملا 3 - joomer - ۲۹-۸-۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ عصر با قالب دیگه ای تست کردید RE: مشکل چند ستونه در طرح بلاگ مجموعه جوملا 3 - YasinDesign - ۲۹-۸-۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ عصر دوست عزیز اگر تنظیمات منوی خانه و تنظیمات مطالب را درست انجام داده باشید باید سه ستونه را درست نمایش بده در غیر اینصورت قالب سایت مشکل داره |