پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
مشکل تایپ فارسی در پکیج sj_restaurant_template - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: مشکل تایپ فارسی در پکیج sj_restaurant_template (/thread-16599.html)

مشکل تایپ فارسی در پکیج sj_restaurant_template - مهسا ستایش - ۲۳-۸-۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ عصر

سلام
ضمن عرض ادب و احترام خدمت کارشناسان و مدیران محترم

من پکیج مربوط به sj_restaurant_template را برای یک از پروژه ها نصب کردم ولی در هنگام ورود دیتا به عنوان کانتنت و یا تایتل منو ها فارسی را به ص
نقل قول:
ورت علامت سئوال نشان می دهد
از مسیر زیر هم چک کردم بر روی utf 8 هست میخاستم بدونم من باید چه کاری انجام بدم
administrator/components/com_contact/contact.xml
در صورت راهنمایی لطف بزرگی خواهید کرد.

Rose

RE: مشکل تایپ فارسی در پکیج sj_restaurant_template - Reza Ganji - ۲۳-۸-۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ عصر

شما باید از طریق PhpMyadmin همه جداول دیتابیس رو به utf-8 تبدیل کنید.
اگر باز حل نشد ابتدا یک دیتابیس با اینکدینگ utf-8-general-ci ایجاد کنید و بعد بسته رو نصب کنید.
البته با یوتی اف 8 کردن همین دیتابیس فعلی باید مشکل رفع بشه.
درکل مشکل از اینکدینگ دیتابیس هست و در این مورد درانجمن بارها بحث و راهنمایی هم شده و حتی اسکریپت تغییر دیتابیس به یو تی اف 8 هم معرفی شده است.

RE: مشکل تایپ فارسی در پکیج sj_restaurant_template - مهسا ستایش - ۲۶-۸-۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ صبح

جناب آقای مهندس گنجی
وقتتون بخیر
ادر صورت امکان لینک تایپک رو برام بزارین من هر چه سرچ زدم چیزی ندیدم که اون اسکریپ رو معرفی کرده باشه متاسفانه این مشکل با نصب دیتابیس جدید با فرمت utf-8-general-ci حل نشد ورژن جوملا 2.5.1 هست و اینکه در صورت امکان آموزش مربوط به کپی رایت سایت اگر موجود هست رو هم بزارین ممنون میشم

RE: مشکل تایپ فارسی در پکیج sj_restaurant_template - Reza Ganji - ۲۶-۸-۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ صبح

متاسفانه تاپیک موجود نیست حالا چرا حذف شده نمیدونم !؟؟
شما مشکل علامت سوال رو سرچ کنید در انجمن تاپیک زیاد هست.
درکل توصیه میکنم از بسته های نصبی که سایت های روسی میزارن استفاده نکنید چون حاوی کدهای مخرب و اسپم هستند.

RE: مشکل تایپ فارسی در پکیج sj_restaurant_template - مهسا ستایش - ۲۶-۸-۱۳۹۳ ۰۵:۳۷ صبح

ممنون از راهنماییتون