پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
ماژول jacatslwi - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html)
+---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html)
+---- موضوع: ماژول jacatslwi (/thread-1659.html)

ماژول jacatslwi - مرتضی محمدجانی - ۱۰-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۰۳ صبح

از دوستان کسی ماژول jacatslwi رو نداره من دارم ولی مشکل داره و کارشو انجام نمیده
واگه کسی بهترشو داره لطف کنه قرار بده

کارشم اسلاید شو که وقتی موس بر روی عکس یا آیکن متن مثلا اخبار میره نوشته های کوچکی ظاهر میشود که میتوانید دموشو در این آدرس ببینیدhttp://www.joomlart.ir/demo/ja/ja_sulfur/

یا اسلاید شو این سایت

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: ماژول jacatslwi - mking - ۱۰-۵-۱۳۹۰ ۰۲:۳۷ عصر

با سلام
دوست گرامي ماژول هاي مشابه اون توي انجمن پارس جوم خيلي زياد هستند که مشابه اسلايد شو شما مي باشد. در زير لينک بعضي از اونها رو برات گذاشتم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: ماژول jacatslwi - مرتضی محمدجانی - ۱۰-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۲۱ عصر

با تشکر از شما ولی هیچ کدام از این افزونه ها اونچیزی که مد نظر من هست نیست من اسلاید شو مثل اونی که تو دمو هست میخوام
کسی هست این اسلاید شو رو داشته باشه

RE: ماژول jacatslwi - mking - ۱۰-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۵۴ عصر

دوست گرامي سايتي که براي نمونه قرار دادي از اسلايد شو JA Slideshow2 مي باشد. در ضمن اين ماژول تجاري مي باشد

راستي يه نمونه ديگه هم هست که فکر کنم بهتر دنبالش توي انجمن بگردي شايد پيدا کني اون هم ماژول Frontpage Slideshow

[تصویر:  jw_fpss.jpg]

RE: ماژول jacatslwi - مرتضی محمدجانی - ۱۰-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۳۱ عصر

شاید من نتوانستم منظورم و بیان کنم
ببینید در این سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
که دمو هم هست یه افزونه است در قسمت پایید اسلاید شو اول که 3 تصویر وجود دارد وقتی موس بر روی تصویر میرود متن مخفی نمایش داده می شود منظور من این اسلاید شو
اگه اسلاید شو ای هست که مشابه همین کارو انجام میده ممنون میشم
ولی فلش نباشه
با تشکر