![]() |
|
مشکل منو در googlechrom - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل منو در googlechrom (/thread-16576.html) |
مشکل منو در googlechrom - YasinDesign - ۲۰-۸-۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ عصر با سلام من تمام سایت هایی که میسازم منوهاش توی google chrome مشکل داره لطفا راهنمایی کنید چجوری برطرف کنم تصویر 1 توی فایرفاکس گرفته شده که منو سالمه تصویر 2 توی گوگل کروم گرفته شده که منوها خرابه توی لوکال با جوملا 3.5 کار میکنم اینم کد منویی هست که استفاده میکنم لطفا کمک کنید ![]() کد: #menu {RE: مشکل منو در googlechrom - YasinDesign - ۲۰-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ عصر uuuuuppppppppppp RE: مشکل منو در googlechrom - YasinDesign - ۲۱-۸-۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ صبح لطفا یکی جواب بده RE: مشکل منو در googlechrom - Reza Ganji - ۲۱-۸-۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ صبح تو لوکال کمکی نمیشه کرد و فکر میکنم شما هم در جریان باشید. باید برای مرورگر کروم هم سی اس اس بنویسید و یا از دستورات سازگار با این مرورگر استفاده کنید. ممکنه فقط در مرورگر خودتون این مشکل وجود داشته باشه و حتما گوگل کروم رو به اخرین نسخه بروزرسانی کنید |