![]() |
|
درخواست افزونه acesearch یا چیزی شبیه اون - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست افزونه acesearch یا چیزی شبیه اون (/thread-16530.html) |
درخواست افزونه acesearch یا چیزی شبیه اون - ehsan6889 - ۱۴-۸-۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ صبح سلام درواقع افزونه ای احتیاج دارم که اول توی مطالب سایت سرچ کنه دوما بتونه مثه گوگل did you mean بهش بده اگه اشتباه تایپ کرد و سوما خود لغات سرچ شده را رنگی بیاره چهارما وقتی لغات رو توی باکس سرچ تایپ میکنه بهش ساجست بده تا اون جایی که گشتم افزونه acesearch احتمالا بکارم بیاد که تجاریه اگه کسی افزونه مناسبی سراغ داره یا میتونه این افزونه را تهیه کنه بگه ممنون میشم RE: درخواست افزونه acesearch یا چیزی شبیه اون - Reza Ganji - ۱۴-۸-۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ صبح همه رو یکجا ندیدم افزونه ای داشته باشه ولی میتونید در دایرکتوری افزونه های جوملا افزونه های دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. را مشاهده کنید برای سرچ آجاکسی میتونید دمو ماژول دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رو ببینید! RE: درخواست افزونه acesearch یا چیزی شبیه اون - ehsan6889 - ۲۶-۸-۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ صبح اگه بخام این افزونه را بصورت تجاری تهیه کنم چه کنم؟ |