پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
مشکل در نسخه جدید فارسی ساز جوملا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: مشکل در نسخه جدید فارسی ساز جوملا (/thread-16512.html)

مشکل در نسخه جدید فارسی ساز جوملا - ocean - ۱۲-۸-۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ صبح

سلام
joomla 3.0
تو مدیریت سایت که وارد شدم اعلام کرد که نسخه جدید بسته زبان ارائه شده، وقتی آپدیتش کردم، یه سری قسمت هایی که قبلا فارسی بود مثل امتیاز کاربران، انگلیسی شد تو قسمت ایجاد مطلب جدید هم گزینه های تغییر ویرایشگر، ادامه مطلب و ... انگلیسی شده، نسخه های قدیمی تر زبان رو هم دوباره نصب کردم اما مشکل بر طرف نشد، کش مرورگر رو هم پاک کردم.
کسی میدونه مشکل چیه؟
باتشکر

RE: مشکل در نسخه جدید فارسی ساز جوملا - رضاندیمی - ۱۲-۸-۱۳۹۳ ۰۵:۱۶ صبح

دوست عزیز مطمئنید که زبانتون روی فارسی تنظیم شده؟
نسخه جدید فارسی ساز رو نصب کنید.

RE: مشکل در نسخه جدید فارسی ساز جوملا - ocean - ۱۲-۸-۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ صبح

(۱۲-۸-۱۳۹۳ ۰۵:۱۶ صبح)رضاندیمی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست عزیز مطمئنید که زبانتون روی فارسی تنظیم شده؟
نسخه جدید فارسی ساز رو نصب کنید.

صد درصد

RE: مشکل در نسخه جدید فارسی ساز جوملا - Reza Ganji - ۱۲-۸-۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ صبح

زبان سایت و مدیریت رو روی انگلیسی بزارید و بسته زبان رو حذف کنید و سپس در تاپیک زیر بسته زبان رو دانلود کنید و نصب کنید :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: مشکل در نسخه جدید فارسی ساز جوملا - ocean - ۱۲-۸-۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ صبح

(۱۲-۸-۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ صبح)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زبان سایت و مدیریت رو روی انگلیسی بزارید و بسته زبان رو حذف کنید و سپس در تاپیک زیر بسته زبان رو دانلود کنید و نصب کنید :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این روش هم جواب نداد.

RE: مشکل در نسخه جدید فارسی ساز جوملا - Reza Ganji - ۱۲-۸-۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ صبح

شما کش رو از طریق مدیریت افزونه ها و سپس مدیریت و در بالا بازآوری کش ! خالی کنید و تست کنید.

RE: مشکل در نسخه جدید فارسی ساز جوملا - ocean - ۱۲-۸-۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ عصر

(۱۲-۸-۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ صبح)Reza Ganji نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما کش رو از طریق مدیریت افزونه ها و سپس مدیریت و در بالا بازآوری کش ! خالی کنید و تست کنید.

متاسفانه این روش هم جواب نداد.