![]() |
|
ماژول اسلاید تصویر و متن + امکان لینک دهی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html) +----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 1.5 (/forum-13.html) +----- موضوع: ماژول اسلاید تصویر و متن + امکان لینک دهی (/thread-1650.html) |
ماژول اسلاید تصویر و متن + امکان لینک دهی - vahid.exe - ۹-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۵۹ صبح سلام. توسط این اسلاید شو میتونید تصاویر و متن ( عنوان + توضیحات ) رو به صورت اسلایدی به نمایش بذارید. همچنین امکان لینک دهی و تنظیم ارتفاع و عرض ماژول نیز وجود دارد. ببخشید که دمو کاملی ازش ندارم دمو :
RE: ماژول اسلاید تصویر و متن + امکان لینک دهی - hamid65sr - ۲۷-۵-۱۳۹۰ ۰۹:۳۲ عصر دوستان من اين ماژول را نصب كردم عكسها را بهم ريخته نشان ميده لطفا كمكم كنيد خيلي به اين ماژول نياز دارم [/IMG]
RE: ماژول اسلاید تصویر و متن + امکان لینک دهی - شاهین سمیع عادل - ۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ صبح 1- بررسی کنید که در تنظیمات ماژول پسوند کلاس ماژول خالی باشد. 2- طول و عرض عکس ها را بررسی نمایید که با هم یکسان هستند یا خیر . از عکس های یک اندازه استفاده کنید . 3- ممکن است نیاز باشد افزونه برای قالب شما بهینه شود . RE: ماژول اسلاید تصویر و متن + امکان لینک دهی - hamid65sr - ۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۳۶ صبح ممنون از پاسخ شما من از قالب پيش فرض جومولا rhuk_milkywayاستفاده ميكنم اگر امكان دارد بهينه سازيد كنيد قبلا از شما سپاسگذارم RE: ماژول اسلاید تصویر و متن + امکان لینک دهی - شاهین سمیع عادل - ۲۸-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۴۷ صبح اگر مورد 1 و 2 مشکل شما را حل نکرد علی الاحتیاط روی یک قالب دیگر را روی یک جوملای دیگر بررسی کنید ! RE: ماژول اسلاید تصویر و متن + امکان لینک دهی - Reza Ganji - ۳۰-۵-۱۳۹۰ ۰۳:۰۷ صبح با تشكر از شما لطفا نام افزونه را به عنوان تاپيك نيز اضافه كنيد تا در جستجو ها به راحتي نمايش داده شود و البته قبل از معرفي هم در انجمن جستجو كنيد چون برخي از افزونه ها رو من يا دوستان قبلا معرفي كردند ! RE: ماژول اسلاید تصویر و متن + امکان لینک دهی - hamid65sr - ۳۱-۵-۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ صبح مشكلم حل شد واقعا كمكم كرديد. سپاسگذارم |