![]() |
|
این چه ماژولیه ؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: این چه ماژولیه ؟ (/thread-16473.html) |
این چه ماژولیه ؟ - YasinDesign - ۸-۸-۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ عصر با سلام سایت joomina.ir برای نشون دادن نمونه کارهاش از چه ماژولی استفاده کرده ؟ ماژولش بالای منوهای آبی رنگه لطفا اسم و یا لینک دانلود ماژول را بزارید تشکر RE: این چه ماژولیه ؟ - rezaetemadi - ۸-۸-۱۳۹۳ ۰۶:۴۵ عصر سلام اختصاصی نوشته است RE: این چه ماژولیه ؟ - YasinDesign - ۸-۸-۱۳۹۳ ۰۶:۵۸ عصر اختصاصی نیست چون این سایت هم گذاشته دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زیر سایتشه لطفا اسم یا لینک دانلود بدید تشکر RE: این چه ماژولیه ؟ - mohi - ۸-۸-۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ عصر ببین این بدردت میخوره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: این چه ماژولیه ؟ - YasinDesign - ۸-۸-۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ عصر این روی جوملا 3 جواب نمیده لطفا کمک کنید RE: این چه ماژولیه ؟ - mohi - ۸-۸-۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ عصر روش نوشته شد که هم برای جوملا 2.5 هست هم برای جوملا 3 من خودم روی جوملا 3 نصب کردم هیچمشکلی هم نداشت یک بار هم به سایت سازنده برید و ازاونجا دانلود و نصب کنید ببنید شایدم پوشه تودر تو هست یه بار اکسترک کنید و فایلهای اصلی رو باهم زیپ کنید دوباره RE: این چه ماژولیه ؟ - Reza Ganji - ۸-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ عصر اون چیزی که مدنظر شماست یک اسلایدر جی کوئری است که استفاده شده.فایل هاش رو میتونید استخراج کنید و در سایتتون استفاده کنید اما بصورت ماژول موجود نیست. RE: این چه ماژولیه ؟ - rezaetemadi - ۸-۸-۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ عصر سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هم نوشته این سایت برای آقای مسرور است |