![]() |
|
نظر در مورد کامپونت JV-LinkExchanger معرفی شده - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نظر در مورد کامپونت JV-LinkExchanger معرفی شده (/thread-16431.html) |
نظر در مورد کامپونت JV-LinkExchanger معرفی شده - mohi - ۴-۸-۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ صبح نظر مدیران انجمن نسبت به این افزونه که معرفی شده چی هست ؟ چون هیچ کش نه نظری پایین پسن نوشته نه تشکر کرده میخام بدونم برای تبادل لینک مفید هست که نصب کنیم و استفاده کنیم ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: نظر در مورد کامپونت JV-LinkExchanger معرفی شده - رضاندیمی - ۵-۸-۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ صبح من خودم استفاده کردمو میکنم.بنظر من کامپوننت خوبیه. واس دسته بندی لینکها مجموعه باز میکنی مثال:(سایتهای دانلود،تفریحی،خبری و...) که کاربر برای تبادل لینک اول شما روباید لینک کنند تا اجازه ثبت لینک بصورت خودکار بهشون بده. RE: نظر در مورد کامپونت JV-LinkExchanger معرفی شده - mohi - ۵-۸-۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ صبح فقط اینکه من تمایل داشتم لینکها رو هم توی یه ماژول در یک موقعیت هم نشون بدم ولی این کامپوننت فقط توی یه صفحه نشون میده RE: نظر در مورد کامپونت JV-LinkExchanger معرفی شده - رضاندیمی - ۵-۸-۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ عصر اینم ماژول این کامپوننت که برای جوملا1.5 و 1.6 و2.5 هستش یاعلی RE: نظر در مورد کامپونت JV-LinkExchanger معرفی شده - mohi - ۵-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۰۰ عصر کامپوننت خوده تبادل لینک جوملا چی از اون نمیشه استفاده کرده؟ جوملا ی من 3 هست ![]() در هر حال ممنون RE: نظر در مورد کامپونت JV-LinkExchanger معرفی شده - رضاندیمی - ۵-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ عصر دوست خوبم این لینکو ببینید که واس جوملا1.5 هستش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و برای جوملا3هم این کامپوننتو پیوست کردم و ماژول بالایی هم فک کنم جوملا3 هم ساپورت بکنه.یه امتحانی بکنید. یاعلی. RE: نظر در مورد کامپونت JV-LinkExchanger معرفی شده - mohi - ۵-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ عصر کامپوننت رو دارم ماژولش رو میخاستم امتحان کردم روی جوملا 3 نصب نمیشه ممنون از راهنمایی و توضیحاتتون
RE: نظر در مورد کامپونت JV-LinkExchanger معرفی شده - رضاندیمی - ۵-۸-۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ عصر دوست عزیز درسته کامپوننت ماژولjv-linkexchangerبرای جوملا3هستش ولی تاحالا ماژولشو ندیدم واس جوملا3 تبادل لینک دوطرفه از طرف گوگل برای بالا بردن رنکینگ ممنوع بوده و باعث مشکل برای سایت میشود و بهتره دیگر استفاده نکنید. |