![]() |
|
جدول اسکرول دار - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: جدول اسکرول دار (/thread-16406.html) |
جدول اسکرول دار - rezaetemadi - ۱-۸-۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ عصر با سلام به سایت زیر بروید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تب امور کلاس ها نگاه کنید الان 7 تا جدول می تونم نشون بدهم ولی من می خواهم کاری کنم 30 تا جدول نشون بدهم چیکار کنم؟ می خواهم جدول حالت اسکرول پیدا کند RE: جدول اسکرول دار - sajjad salehi - ۲-۸-۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ صبح overflow:scroll; overflow-x:none; کد اول اسکرول رو فعال میکنه کد دوم اسکرول افقی رو مخفی میکنه . واین کد رو میشه جاهای مختلفی وارد کرد یکیش اینه . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خط کد5 overflow-y: scroll; رو اضافه کن اسکرول دار میشه . RE: جدول اسکرول دار - rezaetemadi - ۲-۸-۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ عصر ممنون ولی این آدرس فایل شما تو کش هست آدرس دقیقش کجاست ؟ در همون فایلی که گفتید خط 5 گذاشتم نشد RE: جدول اسکرول دار - Reza Ganji - ۲-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ عصر فشرده سازی رو در تنظیمات کلی و قالب غیرفعال کنید تا آدرس دقیق فایل ها پیدا بشه تا دوستان بتونند آدرس دقیق فایل هارو پیدا کنند. RE: جدول اسکرول دار - rezaetemadi - ۲-۸-۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ عصر نگاه کردم حالت فشرده نیست RE: جدول اسکرول دار - rezaetemadi - ۴-۸-۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ صبح دوستان کسی می تونه کمک کنه RE: جدول اسکرول دار - sajjad salehi - ۴-۸-۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ صبح فکر کردم حل شده .. :) خب منظور از کش فشرده سازی نبود توی تنظیمات سایت سیتم کش رو غیر فعال کن . میشه هم دنبال این سرچ بزنی .wk-slideshow .slides > li |